L-am filmat pe fostul consilier al lui Adrian Năstase, Remus Truică, la volanul unui Mercedes Brabus de 300.000 €

Publicat: 27/06/2018 | 23:08

Remus Truică, de departe cel mai calificat consilier din istoria Guvernului, a supraviețuit ”rafalelor” DNA, iar acum a făcut o aroganță memorabilă. (Reduceri mari la jocuri PC) ”Mâna dreaptă” a premierului Adrian Năstase și-a făcut apariția în Capitală la volanul unui Brabus exclusivist ce valorează puțin peste 300.000 de euro. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Omul de afaceri Remus Truică a apărut tot mai rar în ultima perioadă în lumina reflectoarelor, mai ales că a avut o serie de probleme pe plan personal, dar şi cu justiţia. După mai multe luni în care nu a ieșit cu nimic în evidență, fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase și-a permis o “aroganță” de zile mari. Cu care a reușit să revină în prim-plan. (Promotiile zilei la monitoare

Deținător al unei averi fabuloase, Remus Truică și-a achiziționat, recent, o “bijuterie” pe patru roți, pe care a plătit puțin peste 300.000 de euro. La colecția impresionantă de mașini, milionarul și-a adăugat un Mercedes Brabus 730, de culoare neagră. Pe care a început, deja, să-l ruleze pe străzile din Capitală. Însă cu foarte mare grijă, dacă ținem cont că drumurile nu sunt chiar piste de Formula 1. (VEZI AICI: FOSTUL ŞEF DE CABINET AL LUI ADRIAN NĂSTASE, ATENT ŞI PROTECTOR CU DIANA!)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Remus Truică în momentul în care ieșea dintr-un restaurant de lux, de unde și-a comandat mâncare la pachet. În fața localului, s-a întâlnit cu un amic, cu care s-a întreținut preț de câteva zeci de secunde. La plecare, cei doi s-au sărutat pe obraz, semn clar că au o relație strânsă.

După care “mâna dreaptă” a  fostului premier s-a retras spre superbul Mercedes pe care a plătit o avere. A deschis portbagajul, a lăsat pungile cu mâncare, după care s-a urcat la volan. Și, ulterior, a demarat în trombă, probabil spre casă. Remus Truică a atras privirile tuturor trecătorilor, mașina sa fiind admirată fără rezerve. (NU RATA: REMUS TRUICĂ A „EVADAT” LA MARE DUPĂ ARESTUL LA DOMICILIU)

Cine este Remus Truică

Remus Truică a fost consilier la cancelaria primului ministru până în 2004. În mai 2016 a fost trimis în judecată de DNA, alături de Prințul Paul, într-un dosar răsunător, privind retrocedarea fermei Băneasa şi a pădurii Snagov. Prejudiciul în această cauză se ridică la 145 de milioane de euro.

„Începând din anul 2006, în contextul în care formulase cereri sau intenţiona să ceară restituirea unor terenuri situate în apropierea Capitalei, inculpatul Al României Paul Philippe i-a promis inculpatului Remus Truică şi asociaţilor lui din grupul infracţional, o cotă parte importantă, între 50% şi 80%, din valoarea bunurilor pe care le revendică în România şi, ulterior, le-a şi dat acestora bunurile, pe măsura obţinerii lor, în schimbul intervenţiei membrilor grupului infracţional pe lângă funcţionari publici cu atribuţii în reconstituirea/retrocedarea dreptului de proprietate sau asupra judecătorilor, urmând a se reuşi, în mod injust, obţinerea bunurilor revendicate şi punerea în posesia lor”, arătau procurorii, la vremea respectivă. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL ȘEF DE CABINET AL LUI ADRIAN NĂSTASE, VIAȚĂ DE BAȘTAN)

Următorul termen de judecată din dosarul „Ferma Băneasa” va avea loc la Curtea de Apel Braşov în 7 septembrie 2018.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...