De ce s-a ”aprins” Syda și a sărit să-l caftească pe finanțatorul FCSB-ului… Are legătură cu sexy-iubita juristă!

Publicat: 02/01/2019 | 23:54

În ajunul Anului Nou, ghinionul pare că s-a ținut scai de ex-ginerele lui Traian Băsescu. După ce ieri v-am prezentat, în premieră, detalii șocante despre mega-scandalul pe care acesta l-a avut cu latifundiarul din Pipera, astăzi, noi detalii au ieșit la iveală.(Ia-ți mașina visurilor tale în doar cateva luni!) Syda a fost părăsit de iubită chiar înainte de Revelion. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte de ultimă oră despre cel mai recent ”divorț” ce a avut loc pe scena mondenă de la noi din țară.(CITEȘTE ȘI:EX-GINERELE LUI BĂSESCU, IMPREVIZIBILUL SYDA, A SĂRIT SĂ-L CAFTEASCĂ PE GIGI BECALI ÎNTR-UN RESTAURANT DIN POIANĂ!)

Mega-scandalul cu Gigi Becali nu a fost singurul moment neplăcut de care a avut parte Bogdan Ionescu (alias Syda) în vacanța pe care a petrecut-o într-un luxos hotel din Poiana Brașov. Cu puțin timp de a înainte de conflictul cu boss-ul de la FCSB, fostul soț al Elenei Băsescu a primit o lovitură crâncenă din partea iubitei. Sexy-jurista cu care avea o relație de aproximativ doi ani i-a dat ”papucii” chiar înainte de Anul Nou.(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Potrivit unuei surse D.A.S categoria A, Maria Grigoriu l-a părăsit pe ex-ginerele lui Traian Băsescu, Syda, cu doar două zile înainte de Anul Nou. Cei doi au petrecut separat noaptea dintre ani. De Revelion, Syda a petrecut alături de mai mulți prieteni într-o locație de cinci stele din Poiană, în timp ce Maria Grigoriu a ales să petreacă trecerea în Noul An într-un renumit club din București.(NU RATA, AICI: GIGI BECALI, PRIMA REACȚIE DUPĂ ALTERCAȚIA CU SYDA: „ÎL BAT CU O MÂNĂ!”)

 

Syda și Maria Grigoriu s-au despărțit înainte de Revelion

Și-a găsit, rapid, altă parteneră!

În urma incidentului cu Gigi Becali, Bodan Ionescu, zis “Syda” a rămas fără iubită. Pentru că, în urma incidentului, Maria Grigoriu a părăsit Poiana Brașov. Sexy-jurista s-a despărțit de fostul ginere al lui Traian Băsescu și și-a văzut, mai departe, de viață.

Syda nu a suspinat prea mult după sexy-juristă. Pentru că, în noapte de Revelion, s-a afișat cu o altă domnișoară. La doar câteva ore după scandalul cu Gigi Becali! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, și imagini cu Bogdan Ionescu și noua iubită. Au petrecut de Revelion, după care, în prima zi a anului, au fost împreună să schieze.

Syda a postat un video cu noua iubită pe contul de Instagram, pe care, ulterior, l-a șters. Noi, avem, însă, capturile și vi le prezentăm în premieră!

Mega-scandal cu Gigi Becali, în Poiana Brașov

Bogdan Ionescu și Gigi Becali au fost protagoniștii unor momente de-a dreptul șocante. În ajunul Anului Nou, ex-ginerele lui Traian Băsescu, imprevizibilul Syda, a sărit să-l caftească pe Gigi Becali într-un restaurant din Poiana Brașov. Totul a pornit după o replică tăioasă a boss-ului de la FCSB.(NU RATA, AICI: EXCLUSIV | SYDA CONFIRMĂ ALTERCAȚIA: „AM PLECAT ACOMPANIAT DE URLETELE LUI GIGI BECALI”)

”Referitor la articolul publicat recent pe diferite situri online, țin sa precizez faptul ca realitatea e total diferită de varianta data de domnul Becali. Totul se rezuma la o răzbunare personală prin niște invenții josnice din partea lui Gigi Becali.(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)  Drept dovada sunt afirmațiile calomnioase și amenințările care mi au fost adresate de acest personaj mie și familiei mele in ziua de 29 decembrie în incinta unui hotel din Poiana Brașov. Probabil că din cauza educației pe care o am, am ales să nu alimentez acel moment preferând să plec din locul respectiv atât eu cât și persoana care mă însoțea, acompaniat fiind de urletele și țipetele lui Gigi Becali. Iar cât despre faptul ca mi ar fi dat ‘interzis’ in Poiana Brașov, termen cu care de altfel nu sunt familiarizat, țin sa menționez faptul ca Gigi Becali a mai încercat și în trecut să își facă singur dreptate…”, a mărturisit Bogdan Ionescu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Syda și EBA au divorțat în urmă cu doi ani

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au divorțat în 2016, după patru ani de căsnicie, timp în care au devenit părinții a doi copii, o fetiță și un băiat, Sofia și Traian..(Studio de videochat București oferă salariu garantat!)Imediat după despărțirea de fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, Bogdan Ionescu și-a găsit fericirea alături de sexy-jurista Maria.(NU RATA, AICI: ”PRINȚESA OCHELARILOR” A RĂVĂȘIT BUCUREȘTII CU UN BENTLEY DE UN SFERT DE MILLION €!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...