EXCLUSIV | Syda confirmă altercația: “Am plecat acompaniat de urletele lui Gigi Becali”

Publicat: 02/01/2019 | 14:14

După scandalul din Poiana Brașov, acolo unde a existat o altercație între Bogdan Ionescu – ex-ginerele lui Traian Băsescu, cunoscut sub numele de Syda –  și Gigi Becali, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România vă prezintă alte informații în exclusivitate. Bogdan Ionescu confirmă altercația care a stârnit atâta vâlvă și dă o replică usturătoare ”Latifundiarului din Pipera”. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Gigi Becali a declarat, cu doar câteva ore în urmă, că l-ar bate pe Syda cu o singură mână. Între cei doi au existat momente tensionate într-un restaurant din Poiana Brașov, iar spiritele sunt, în continuare, la fel de încinse.

Bogdan Ionescu, ex-ginerele lui Traian Băsescu, îl pune la punct pe Gigi Becali șI afirmă că realitatea nu este așa cum o prezintă omul de afaceri. Din ceea ce transmite Syda, Gigi Becali nu dorește decât să se răzbune și recurge la ”invenții josnice”, calomnii și amenințări. Scandalul este departe de a fi încheiat, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă ține la curent cu evoluția evenimentelor.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

”Referitor la articolul publicat recent pe diferite situri online, țin sa precizez faptul ca realitatea e total diferită de varianta data de domnul Becali. Totul se rezuma la o răzbunare personală prin niște invenții josnice din partea lui Gigi Becali. Drept dovada sunt afirmațiile calomnioase si amenințările care mi au fost adresate de acest personaj mie și familiei mele in ziua de 29 decembrie in incinta unui hotel din Poiana Brașov”,susține Bogdan Ionescu.

Bogdan Ionescu: ”Gigi Becali a mai încercat să își facă singur dreptate!”

Bogdan Ionescu declară, totdată, că nu a dorit să alimenteze scandalul cu Gigi Becali – fiind un om educat – și că a părăsit restaurantul respectiv acompaniat de… ”urletele” omului de afaceri. Mai mult, el spune și că nu este pentru prima oară când Gigi Becali dorește să își facă singur dreptate.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Probabil ca din cauza educației pe care o am, am ales sa nu alimentez acel moment preferand sa plec din locul respectiv atat eu cât și persoana care ma însoțea, acompaniat fiind de urletele și țipetele lui Gigi Becali. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Iar cât despre faptul ca mi ar fi dat ‘interzis’ in Poiana Brașov, termen cu care de altfel nu sunt familiarizat, țin sa menționez faptul ca Gigi Becali a mai încercat in trecut sa și facă singur dreptate…”, a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Bogdan Ionescu.

Citește și...