Puștoaica lui Bote s-a întors din ”iadul” chinezesc și rupe tăcerea: ”În timp ce vomitam, m-au forțat să…”

Publicat: 22/11/2018 | 16:50

După ce a avut parte de una dintre cele mai neplăcute experiențe din viață, în China, unde a participat la o celebră competiție de frumusețe, puștoaica lui Bote a făcut mărturisiri terifiante. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) La întoarcerea din ”iadul” chinezesc, Monica Hill a dat declarații de-a dreptul halucinante, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (CITEȘTE ȘI: IUBITA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU DEZVĂLUIE COȘMARUL DE LA CONCURS)

Imediat după ce a ajuns pe Aeroportul Otopeni, Monica Hill, sexy-bruneta cunoscută drept ”Puștoaica lui Bote”, a făcut mărturisiri de necrezut despre experiența de care a avut parte în China, acolo unde, vreme de trei săptămâni, a participat la o renumită competiție de frumusețe. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

„Am fost nevoită să port același trening timp de trei săptămâni”

Tânăra clujeancă a vorbit deschis, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, despre ”iadul chinezesc”. (NU RATA, AICI: IUBITA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU, ”PRIZONIERĂ” ÎN CHINA)

”A fost o experiență foarte rea. Timp de trei săptămâni a fost un chin. A fost oribil. Cel mai groaznic a fost faptul că noi nu puteam să dormim. Apucam să închid ochii maxim trei-patru ore pe noapte. Mergeam cu autocarul aproximativ șase ore pe zi pentru că noi stăteam la o așa-zisă «Casă a modelelor», ce era în mijlocul pădurii, la distanță de trei ore de oraș. Ne trezeau în fiecare dimineață la ora 6 și ajungeam în casă în jurul orei 3, în cel mai bun caz pe la ora 1.

Nu aveam acces la internet. Am fost nevoită să port același trening timp de trei săptămâni și nu ne-au dat nimic ca să-l curățăm. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)  Nu a fost nimeni care să ne facă curat în cameră sau să ne schimbe prosoapele. Nu am vizitat nimic, nu am făcut nimic nou, doar repetiții pentru niște dansuri. Eu cred că această competiție a fost un concurs de dans, nu de frumusețe. (NU RATA, AICI: EX-IUBITUL MIHAELEI RĂDULESCU SE ÎNSOARĂ ÎN SECRET)

Apă în loc de medicamente

”Organizatorilor nu le-a păsat de cum ne simțim. Când le-am cerut medicamente pentru răceală mi-au spus că trebuie să beau mai multă apă și nu mi-a dat nimeni nimic. Nu am cuvinte să spun prin ce am trecut. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Nu doresc nimănui să treacă prin asta și îmi doresc din suflet ca România să nu mai participe la acest concurs. A fost un concurs oribil, toată lumea susține acest lucru. Cei din juriu au încercat să spună acest lucru organizatorilor, dar răspunsul a fost: «Chinezoaicele pot face asta!»”, a declarat Monica Hill, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Mărturisiri terifiante făcute în exclusivitate de Monica Hill

”Au intrat peste mine în cameră”

”Am fost foarte bolnavă cu trei zile înainte de finală și am vomitat toată seara, iar dimineața nu am vrut să merg la repetiții. Am vorbit cu directoarea națională și ea mi-a recomandat să stau în cameră dacă nu mă simt bine. Doar că cei care organizau competiția au venit să îmi bată la ușă și, când au văzut că nu-i bag în seamă, au luat cartela de la colega mea și au intrat peste mine în cameră. În timp ce vomitam, m-au forțat să mă îmbrac și să mă urc în autocar”, ne-a mai mărturisit tânăra. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ DIVORȚEAZĂ LA O LUNĂ DE LA NUNTĂ)

Monica Hill, declarații halucinante despre ”iadul” chinezesc

I-au confiscat telefonul de ziua ei

”Ziua mea a fost chiar în ziua în care s-a desfășurat finala.  Doar mie mi-au luat telefonul, dintre toate concurentele. Nu am înțeles de ce. L-am recuperat abia după finală, când unul dintre directorii competiției a făcut presiuni la organizatori. Nimeni din staff nu mi-a urat «La mulți ani», doar fetele au fost cele care m-au felicitat, iar una dintre ele a furat un tort mi-a făcut o surpriză”, a mai povestit sexy-bruneta. (NU RATA, AICI: ÎN CAZUL LOR E INVERS… LINO GOLDEN A PRIMIT INELUL DE LA IUBITĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...