Decizie de ultimă oră în cazul ex-iubitului milionar al Alinei Crișan. Judecătorii au hotărât să…

Autor: I.D.
Publicat: 05/01/2019 | 22:16

Fostul iubit milionar al Alinei Crișan, omul de afaceri Dan Leasă, fugit tocmai în Peru după ce a fost condamnat pentru mai multe infracțiuni, a scăpat de extrădare!  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a descoperit că decizia a venit ca urmare a anulării mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea. “Ex”-ul Alinei Crișan era dat în urmărire prin Interpol! 

Probabil că de afaceristul Dan Leasă nu se auzea mai departe de Vâlcea dacă nu ar fi o avut o relație cu artista Alina Crișan, prin 2007. Povestea apropierii dintre ei s-a încheiat în preajma momentului când Leasă a falimentat, dar până acolo s-a consumat multă dramă. Și asta pentru că bărbatul era căsătorit cu Mihaela, partenera lui oficială care, pe-atunci, se lupta cu o boală necruțătoare. (DETALII EXCLUSIVE AICI)

“Retrage cererea de extrădare”

După ce s-a despărțit de artistă, omul de afaceri a dat inclusiv de probleme cu legea. El a fost acuzat că a comis multiple infracțiuni, iar când a auzit de condamnare a dat bir cu fugiții în Peru!

Autoritățile l-au dat în urmărire prin Interpol, însă acum, când a fost găsit, a avut parte de norocul vieții lui.  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a aflat decizia de ultimă oră a instanței. (CITEȘTE ȘI: ALINA CRIŞAN, EVACUATĂ DIN CASĂ DE PROPRIETARUL GHEORGHE HAGI)

Mai exact, a fost anulată cererea de extrădare! Chiar la sfârșitul lui 2018 Curtea de Apel Pitești a decis: ”În baza art.67 din Legea nr.302/2004 modificată, retrage cererea de extrădare formulată pe numele persoanei condamnate LEASĂ DAN, ca urmare a anulării mandatului de executare a pedepsei închisorii nr.117/2013 emis de Curtea de Apel Piteşti. Prezenta sentinţă se comunică Ministerului Justiţiei în termen de 24 de ore şi IGPR – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională – Biroul Internaţional INTERPOL”.

Declarațiile Alinei Crișan despre Dan Leasă

Revenind la relația dintre afacerist și cântăreața Alina Crișan, aceasta a acceptat, într-un final, să clarifice o serie de lucruri despre cum începuse totul… și cum s-a terminat.

(Citește și: SEXY-ALINKA S-A COMBINAT CU PRIMARUL CASANOVA?! )

Dan mă contactase telefonic pentru o colaborare. Dorea să fiu imaginea companiei sale, a venit, am discutat, am căzut de acord. Între timp ne-am împrietenit și cu el și cu iubita lui.

Nu era soția lui, era prietenă lui. Ea mi-a spus că suferă de o boală incurabilă, la scurt timp după aceea. La primul meu concert solo, ea mă încuraja foarte mult și mi se părea ciudat că era foarte optimistă în ciuda problemelor ei (…) În timpul unei vizite, iubita lui Dan mi-a spus că dacă ar fi să moară în urmă unei operații și-ar dori că Dan să aibă o femeie ca mine, dacă nu chiar pe mine. Probabil că s-a atașat foarte mult de mine. Eram doar amici pe atunci. Eu nu mă gândeam la așa ceva. El nu mă atrăgea pe vremea aceea, sufeream după Alex Pițurcă. Nu m-am cuplat cu el cât Mihaela, iubita lui, încă trăia”, a spus la acea vreme Alina.

(NU RATA: CUM AM POZAT-O PE ALINA CRIŞAN LA O LUNĂ DUPĂ SCANDALUL CU DDY NUNES)

Însă lucrurile nu au mers așa cum se astepta ea și, până la urmă, cei doi s-au despărțit.

Eu mereu m-am gândit la ce mi-a spus ea, dar lui Dan i-am spus după mult timp. El își dorea mult să îmi continui cariera, era un om care vedea doar calitățile la mine. Relația noastră a început după șapte luni de la moartea iubitei sale. Nu cred că e vindecat total nici până în ziua de azi. Dar sunt sigură că m-a iubit și pe mine foarte mult”, a mai spus cântăreața.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...