Ex-ul Danielei Crudu a combinat-o de Revelion pe croitoreasa cu sâni XXL!

Publicat: 05/01/2019 | 22:15

După ce s-a despărțit de Daniela Crudu, Radu Maricuța, fiul unuia dintre cei mai bogați primari care au existat vreodată în România, nu depune armele. De Revelion, tânărul moștenitor al unei averi de sute de milioane € a dat lovitura. A reușit să o cucerească pe o superbă brunetă, cunoscută în lumea bună drept „Croitoreasa cu sâni XXL”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, detalii și imagini în premieră. (CITEȘTE ȘI: MÂNA DREAPTĂ” A FOSTULUI PREMIER L-A FĂCUT DE RUȘINE PE GIGI BECALI)

Cu toate că ar fi suferit enorm după ce s-a despărțit de Daniela Crudu, Radu Maricuța dă semne că este pe cale să își refacă viața sentimentală. În noaptea dintre ani, puștiul care moștenește un palat, o herghelie și o avere de sute de milioane de euro, a combinat o super-bunăciune. (NU RATA, AICI: FILMĂRI ÎN EXCLUSIVITATE NAȚIONALĂ CU BOSSUL DE LA VRANCEA + IUBITA ÎN REPUBLICA DOMINICANĂ!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini și informații de-a dreptul savuroase despre aventurile juniorului în noaptea de Revelion. (CITEȘTE ȘI: A COMANDAT ROABE CU VIN DE ZIUA LUI, DAR S-A FĂCUT DE RÂS CÂND A VENIT NOTA DE PLATĂ!)

Potrivit unei surse DAS categoria A, Radu Maricuța împreună cu mai mulți prieteni au ales să petreacă trecerea în Noul An într-o vilă superbă situată pe Valea Prahovei. Acolo au pus la cale o petrecere de cinci stele, de la care nu au lipsit bucatele alese și cele mai rafinate licori. Iar, cum o petrecere pe cinste nu se ține fără frumuseți autohtone, Radu Maricuța a invitat câteva…

A intrat în grațiile brunetei

Așa se face că, printre tinerele care au fost onorate să petreacă alături de moștenitorul unei averi impresionate s-a numărat și sexy-bruneta cunoscută drept “Croitoreasa cu sâni XXL”. Care se pare că a avut mare trecere la juniorul de bani gata. Fermecat de formele brunetei, Radu Maricuța nu a putut să reziste tentației și imediat și-ar fi pus la bătaie toate atuurile pentru a intra în grațiile acesteia. (NU RATA, AICI: NOUA IUBITĂ A LUI SYDA SE ÎNVÂRTE ÎN ANTURAJE FAIMOASE)

Ex-ul Danielei Crudu a combinat-o de Revelion pe „Croitoreasa cu sâni XXL”

Potrivit surselor citate, Radu a făcut ce a făcut și a reușit să o combine în seara de Revelion pe frumoasa brunetă. Dovadă stau și imaginile care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România.

Juniorul bogatului primar și superba brunetă au fost surprinși în mai multe ipostaze tandre, iar, potrivit celor prezenți, ex-ul Danielei Crudu nu a contenit să-i facă tinerei curte pe toată perioada petrecerii.

Potrivit unui apropiat al tânărului, ca toate visele frumoase, povestea celor doi s-ar fi sfârșit, totuși, la fel de repede cum a început. Ceea ce părea o idilă ca în filme s-a dovedit doar o aventură de o noapte, fie ea și de Revelion, iar cei doi ar fi decis să mergă pe drumuri separate. (NU RATA, AICI: FLORIN SALAM, “SECHESTRAT” DE REVELION ÎNTR-UN CLUB DIN CARTIERUL MILIONARILOR)

Radu Maricuța este moștenitorul unei averi impresionante

Familia lui Radu deține o avere impresionantă

Radu Maricuţa este fiul fostului fostului primar al localităţii Şelimbăr, de lângă Sibiu, Daniel Maricuţa. Fostul edil al Şelimbărului are un adevărat palat în localitatea pe care a păstorit-o şi este pasionat de creşterea cailor, având o herghelie de rasă, unde cele mai valoroase exemplare trec de 455.000 de euro.

Unul dintre cei mai bogați primari care au existat vreodată în ţara noastră, Daniel Maricuţa, tatăl lui Radu, are, potrivit ultimelor declaraţii de avere, două imobile, un apartament de 29,95 metri pătraţi în Avrig şi unul de 89,6 metri pătraţi în municipiul Sibiu, palatul de 912 metri pătraţi din Şelimbăr şi un spaţiu comercial de 1.782 de metri pătraţi în localitatea Sadu.

Daniel Maricuţa a mai declarat acţiuni sau părţi sociale la trei societăţi comerciale, cu o valoare totală, la data depunerii declaraţiei, de 417.317,5 lei. Fostul edil mai deţine obiecte de artă, dar şi ceasuri care însumează 471.000 de euro. (NU RATA, AICI: UNA DINTRE CELE MAI SEXY ROMÂNCE A FOST CERUTĂ DE SOȚIE ÎN MALL, IAR NOI AVEM FILMĂRI ÎN EXCLUSIVITATE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...