Noua iubită a lui Syda se învârte în anturaje faimoase! E prietenă cu fosta lui Philipp Plein, iar în vară a chefuit la Mamaia cu vedeta din Prison Break!

Publicat: 03/01/2019 | 21:56

Dacă ar fi să ne luăm după aparențe, ex-ginerele lui Traian Băsescu nu a suspinat prea mult după sexy-jurista care l-a părăsit în pragul Anului Nou. Syda s-a afișat, la scurt timp, cu o tânără de o frumusețe răpitoare. Bogdan Ionescu a introdus-o deja în familie pe Sofia Meraki, noua sa parteneră, care se învârte în anturaje faimoase și este prietenă la cataramă cu fosta iubită a lui Philipp Plein. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detalii și imagini super-exclusive. (CITEȘTE ȘI: DE CE S-A ”APRINS” SYDA ȘI A SĂRIT SĂ-L CAFTEASCĂ PE FINANȚATORUL FCSB-ULUI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor super-detalii despre bruneta cu care Syda a petrecut în Poiana Brașov, după ce a fost părăsit de sexy-juristă. (NU RATA, AICI: CE UMILINȚE AU ÎNDURAT GIGI BECALI ȘI FAMILIA LUI ÎN POIANĂ)

Bogdan Ionescu (alias Syda) se pare că nu a fost prea afectat de despărțire. La scurt timp după ce sexy-jurista a plecat din renumita stațiune montană, alături de fostul ginere al lui Traian Băsescu și-a făcut apariția Sofia Meraki, cu care acesta nu a ezitat să posteze imagini pe unul dintre conturile sale de socializare.

De altfel, Syda a introdus-o deja în familie pe frumoasa brunetă. Cei doi au petrecut împreună cu prietenii lui Bogdan, în unul dintre cele mai vestite hoteluri din Poiană, Aurelius Împăratul Romanilor. Mai mult decât atât, se pare că, în prima zi din 2019, Sofia a avut onoarea să cineze alături de părinții lui Bogdan, dar și de cei doi copii ai săi, Sofia și Traian, pe care acesta îi are cu EBA. (NU RATA, AICI: ”PRINȚESA OCHELARILOR” SE IUBEȘTE ÎN SECRET CU MOȘTENITORUL UNUI STAT MUSULMAN!)

Ex-ginerele lui Băsescu a introdus-o deja în familie pe Sofia Meraki

Sofia se învârte în anturaje faimoase!

Noua iubită a ex-ginerelui lui Traian Băsescu pare să fie familiarizată cu celebritățile. Și asta pentru că se învârte în anturaje faimoase. Sofia Meraki este prietenă la cataramă cu fosta iubită a lui Philipp Plein, Andreea Sasu. (NU RATA, AICI: ANDREEA SASU, “MARATON” NEMAIVĂZUT CU VEDETA DIN PRISON BREAK, UN MILIARDAR ȘI UN INTERLOP)

În vară, cele două tinere superbe au petrecut în cel mai exclusivist club de pe litoralul românesc, NUBA. Site-ul nr.1 din România vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale de la cheful de pomină la care au participat Sofia Meraki și Andreea Sasu, alături de vedeta din Prison Break. Atât Sofia, cât și fosta lui Philipp Plein și-au unduit formele bine definite pe ritmurile muzicii și au făcut tot ce le-a stat în putință ca actorul american Amaury Nolasco, alias Fernando Sucre din ”Prison Break”, să se simtă cât mai bine în celebrul club din Mamaia. (CITEȘTE ȘI: FIUL ȘEFULUI DE LA LIGĂ A AVUT O REACȚIE ȘOCANTĂ CÂND OSPĂTARUL I-A ADUS NOTA DE PLATĂ)

 

Sofia a petrecut în NUBA alături de prietena ei Andreea Sasu și de faimosul Fernando Sucre din ”Prison Break”

Mega-scandal cu Gigi Becali, în Poiana Brașov

Recent, Bogdan Ionescu și Gigi Becali au fost protagoniștii unor momente șocante. În ajunul Anului Nou, ex-ginerele lui Traian Băsescu, imprevizibilul Syda, ar fi sărit să-l “caftească” pe Gigi Becali într-un restaurant din Poiana Brașov. Totul a pornit după o replică tăioasă a boss-ului de la FCSB. (NU RATA, AICI: SYDA CONFIRMĂ ALTERCAȚIA: „AM PLECAT ACOMPANIAT DE URLETELE LUI GIGI BECALI”)

”Referitor la articolul publicat recent pe diferite situri online, țin să precizez faptul că realitatea e total diferită de varianta dată de domnul Becali. Totul se rezumă la o răzbunare personală prin niște invenții josnice din partea lui Gigi Becali. Drept dovadă sunt afirmațiile calomnioase și amenințările care mi-au fost adresate de acest personaj mie și familiei mele în ziua de 29 decembrie în incinta unui hotel din Poiana Brașov. Probabil că din cauza educației pe care o am, am ales să nu alimentez acel moment preferând să plec din locul respectiv atât eu, cât și persoana care mă însoțea, acompaniat fiind de urletele și țipetele lui Gigi Becali. Iar cât despre faptul că mi-ar fi dat «interzis» în Poiana Brașov, termen cu care de altfel nu sunt familiarizat, țin să menționez faptul că Gigi Becali a mai încercat și în trecut să își facă singur dreptate…”, a mărturisit Bogdan Ionescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...