Fiul șefului de la Ligă a avut o reacție șocantă când ospătarul i-a adus nota de plată: ”Parcă era posedat…”

Publicat: 02/01/2019 | 23:58

În prima zi din 2019, unul dintre băieții de bani gata din Capitală a fost protagonistul unor momente de-a dreptul uluitoare. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar cateva luni!) Fiul boss-ului de la LPF a făcut haos într-un renumit restaurant din Poiana Brașov. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii șocante despre mega-scandalul pe care l-a provocat Mario Iorgulescu.(CITEȘTE ȘI: EX-GINERELE LUI BĂSESCU, IMPREVIZIBILUL SYDA, A SĂRIT SĂ-L CAFTEASCĂ PE GIGI BECALI ÎNTR-UN RESTAURANT DIN POIANĂ!)

D.A.S (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de-a dreptul șocante și de ultimă oră despre ”peripețiile” de la munte ale fiului lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România(LPF).(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Potrivit unei surselor D.A.S categoria A, Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, a făcut haos în unul dintre cele mai renumite restaurante din Poiana Brașov, Coliba Haiducilor. Sursele noastre susțin că fiul șefului de la Ligă a fost acolo la prânz și când i-au adus nota de plată de 700 de lei a avut o reacție șocantă. A refuzat să o plătească, s-a ridicat de la masă și a început să le bage mâna prin farfurii celor de la mesele alăturate. Ospătarii discutau că ar fi „mort de…”, că ar fi tras prafuri suspecte.  (NU RATA, AICI: ”PRINȚESA OCHELARILOR” A RĂVĂȘIT BUCUREȘTII CU UN BENTLEY DE UN SFERT DE MILLION €!)

Potrivit martorilor, Iorgulescu Jr. a fost potolit cu greu și asta după ce angajații restaurantului au chemat un echipaj de la Jandarmerie. Din câte se pare, doar oamenii legii au reșit să-l calmeze pe fiul boss-ului de la LPF.(NU RATA, AICI: GIGI BECALI, ACUZAȚII TĂIOASE: „SYDA MI-A CERUT 7.000 DE EURO PENTRU ‘FĂINĂ’😉”)

”Parcă era posedat. Nimeni nu se înțelegea cu el..(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)  Avea un comportament foarte ciudat”, ne-a mărturisit un ospătar de la renumitul local din Poiană.

Iorgulescu jr. a început anul cu scandal la ”Coliba Haiducilor”

Mario Iorgulescu, reținut în 2016

Mario Iorgulescu a fost școlit la Geneva, în Elveția. A devenit cunoscut în presa mondenă datorită relațiilor sale amoroase cu diferite domnișoare din lumea bună a capitalei. S-a iubit o perioadă cu fotomodelul Bianca Tabăn, apoi s-a zvonit că ar fi avut o relație cu fosta asistenta TV Daniela Crudu..(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Fiul lui Gino Iorgulescu, Mario a fost reţinut în 2016 pe 6 septembrie mai exact alături de încă trei persoane pentru săvârşirea unor infracţiuni, loviri şi alte violenţe. Apartamentul lui Marioa fost percheziţionat de Poliţia Capitalei după ce băiatul șefului de la LPF a fost încadrat într-un dosar penal alături de alte persoane.(NU RATA, AICI: GIGI BECALI, PRIMA REACȚIE DUPĂ ALTERCAȚIA CU SYDA: „ÎL BAT CU O MÂNĂ!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...