Andreea Sasu, “maraton” nemaivăzut cu vedeta din Prison Break, un miliardar și un interlop

Publicat: 03/09/2018 | 22:53

Andreea Sasu a fost, săptămâna trecută, protagonista unui maraton nemaivăzut al distracției, care a culminat cu două zile fabuloase în compania celebrului actor american Amaury Nolasco, alias Fernando Sucre din ”Prison Break”. (Castiga acum 5.000$ lunar!) Vedeta a venit special pentru ea în țara noastră.  Din ingredientele „maratonului” au mai făcut parte un interlop celebru, un miliardar extrem de darnic, petreceri extravagante în cluburile de fițe, dar și cadouri exorbitante pentru frumoasa brunetă. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii și imagini exclusive.

Cu un an în urmă, Andreea Sasu, fosta iubită a lui Philipp Plein, îl cucerea cu frumusețea ei pe interpretul lui Fernando Sucre din ”Prison Break”.

Românca și americanul s-au simțit foarte bine împreună

Cunoscutul actor cu origini portoricane mărturisea, după prima întâlnire cu Andreea, că își dorește să o cunoască mai bine. (VEZI AICI AMĂNUNTE) Iată că timpul a lucrat în favoarea româncei și vedeta americană în vârstă de 47 de ani i-a făcut o vizită cu totul și cu totul specială, acum câteva zile. Au urmat clipe de neuitat pentru cei doi, pe care vi le prezentăm pe îndelete, cu detalii și imagini exclusive. (Scapa de grija banilor, iti platim 5.000$ lunar!)

Andreea și Amaury și-au arătat tandrețea în public
Andreea și Amaury și-au arătat tandrețea în public

Surse  DAS (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO) categoria A au dezvăluit însă că, înainte de vizita americanului, Andreea Sasu a avut parte și de alte momente speciale.

Distracția a început cu Franco Kalu

Mai precis, nu mai târziu de miercurea trecută, bruneta, care locuiește la Marriott, a ieșit la Brasserie în compania lui Franco Kalu, celebrul interlop căutat, la un moment dat, de poliție, pentru înjunghierea „fratelui” lui Puya (DETALII AICI).

Culmea, episodul de o violență ieșită din comun s-a petrecut în aceeași zonă în care, acum,  Franco a ieșit să se distreze alături de Andreea Sasu. Astfel, în mod surprinzător, cunoscutul interlop s-a întors la locul faptei. (Super oferta de angajare)

De remarcat că Andreea a manifestat un anume interes față de frații Kalu, ea fotografiindu-se în trecut cu Marco Kalu, despre care s-a speculat că ar fi iubitul ei.

Potrivit surselor citate, Franco și Andreea, care au dansat și s-au sărutat în localul de lux, s-au bucurat unul de compania celuilalt de-a lungul întregii nopți. (VEZI ȘI: EX-IUBITA LUI PLEIN O DESFIINȚEAZĂ PE LOREDANA CHIVU)

Intră în scenă miliardarul generos

Era însă doar începutul „maratonului” declanșat de brunetă. Distracția a continuat și a doua zi, joi. Când Andreea, după ce s-a trezit, a urcat la etajul 6 al hotelului Marriott (ea locuind la 3), unde o aștepta un miliardar extrem de generos, care i-ar fi sărit mereu în ajutor atunci când a avut nevoie.

Lucrurile nu s-au oprit nici aici, pentru că, la doar câteva ore după despărțirea de miliardar, avea să vină… bomba.

Celebrul actor american de origine portoricană Amaury Nolasco, interpretul lui Fernando Sucre din ”Prison Break”, i-a făcut o vizită cu totul specială Andreei Sasu.

Fără bagaje, actorul a descins la Marriott, vineri seara, în jurul orei 22.00, a „preluat-o” pe româncă și s-au dus direct către celebrul club Nuba din Herăstrău, cu un taxi.

Cadou de peste 30.000 de euro de la actorul din Prison Break

Andreea a ieșit în oraș cu aproape 40.000 de euro

Ținuta pe care a purtat-o Andreea a fost de-a dreptul sclipitoare. O superbă rochie albă, scurtă, la care bruneta a asortat o pereche de pantofi Christian Louboutin Follies Strass, de 1.200 de euro și o geantă Chanel Classic, în valoarea de 5.000 de euro.

Surpriza cea mare abia acum vine însă. Pe lângă accesoriile de lux amintite, frumoasa brunetă a purtat și un ceas Audemars Piguet Royal Oak, în valoare de, țineți-vă bine, 30.700 de euro. Pe care, potrivit surselor noastre, l-a primit în dar de la celebrul actor. Conform presei americane, Amaury Nolasco ar avea o avere de două milioane de dolari, fără să punem la socoteală și casa pe care o deține la Los Angeles, în valoare de alte 2,5 milioane de dolari.

Au făcut naveta între Nuba București și Nuba Mamaia

Distracția a continuat la mare
Distracția a continuat la mare
Distracția a fost la ea acasă în Nuba București, pentru Andreea și Amaury, care nu s-au sfiit să își arate afecțiunea în public, de mai multe ori. Bineînțeles, au avut parte și de o masă bogată, cu delicatese de tot felul și băuturi din cele mai fine.
Ei bine, distracția nu s-a încheiat cu una, cu două. Pentru că a doua zi, sâmbătă, Andreea și vedeta din Prison Break au „evadat” la mare. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)
Iar pentru că erau deja familiarizați cu atmosfera din Nuba, au ales același local. Distracția a ținut până în zori, iar dansurile extrem de apropiate și gesturile tandre nu au lipsit.

Cum s-au cunoscut

Andreea și Amaury, la prima întâlnire

Andreea Sasu şi-a amintit, anul trecut, cu plăcere de prima întâlnire cu ”Sucre”, mărturisind că a fost o pură întâmplare şi că soarta i-a adus de două ori în acelaşi loc.

”Ne-am cunoscut la evenimentul JACOB & CO, de la Billionaire Porto Cervo. Un prieten bun de-al meu, Flavio Briatore, mi l-a prezentat. Eram în localul lui şi vorbeam despre filmul meu favorit, care din întâmplare e ”Prison Break” şi atunci el mi-a spus că Amaury trebuie să fie şi el prezent la acel eveniment. Deci, pur şi simplu coincidenţă! Şi aseară (n.r. marţi seara) ne-am întâlnit din nou la ziua de naştere a lui Fawas Gruosi. El era lângă mine”, a povestit Andreea Sasu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Ce i-a scris Amaury Nolasco româncei

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a pus mâna pe mesajele intime trimise de Amaury Nolasco fostei iubite a lui Philipp Plein după noaptea petrecută împreună, cu un în urmă.

”Eşti absolut strălucitoare. A fost o adevărată plăcere să te întâlnesc. Păcat că nu am putut vorbi mai mult. Am avut respect faţă de partenerul tău şi de prietenii mei. Sper să ne întâlnim din nou”, i-a scris Amaury Nolasco, interpretul lui Fernando Sucre din ”Prison Break”, Andreei Sasu.

Fosta iubită a lui Philipp Plein s-a arătat încântată de întâlnirea cu celebrul actor şi a mărturisit că i-ar plăcea să aibă ocazia să-l reîntâlnească: ”E un prieten bun, iar eu îl ador ca actor! E unul din favoriţii mei! Şi e un bărbat pe care îl ador. Nu aveam partener în seara aceea. Eu eram doar cu prieteni. El a fost mereu lângă mine, însă erau foarte multe persoane lângă mine, prieteni, şi lui îi era teamă să vorbească cu mine pentru că avea senzaţia că sunt cu cineva. Mi-ar plăcea, e un bărbat adevărat din cât l-am cunoscut şi ceea ce am auzit. De-abia ne-am trezit şi acum i-am răspuns la mesaj. Normal că îmi face plăcere să îl revăd. Este preferatul meu!”. (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...