Acasă » Exclusiv » Andreea Sasu, “maraton” nemaivăzut cu vedeta din Prison Break, un miliardar și un interlop

Andreea Sasu, “maraton” nemaivăzut cu vedeta din Prison Break, un miliardar și un interlop

De: Cancan 03/09/2018 | 22:53

Andreea Sasu a fost, săptămâna trecută, protagonista unui maraton nemaivăzut al distracției, care a culminat cu două zile fabuloase în compania celebrului actor american Amaury Nolasco, alias Fernando Sucre din ”Prison Break”. Vedeta a venit special pentru ea în țara noastră.  Din ingredientele „maratonului” au mai făcut parte un interlop celebru, un miliardar extrem de darnic, petreceri extravagante în cluburile de fițe, dar și cadouri exorbitante pentru frumoasa brunetă. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii și imagini exclusive.

Cu un an în urmă, Andreea Sasu, fosta iubită a lui Philipp Plein, îl cucerea cu frumusețea ei pe interpretul lui Fernando Sucre din ”Prison Break”.

Românca și americanul s-au simțit foarte bine împreună

Cunoscutul actor cu origini portoricane mărturisea, după prima întâlnire cu Andreea, că își dorește să o cunoască mai bine. (VEZI AICI AMĂNUNTE) Iată că timpul a lucrat în favoarea româncei și vedeta americană în vârstă de 47 de ani i-a făcut o vizită cu totul și cu totul specială, acum câteva zile. Au urmat clipe de neuitat pentru cei doi, pe care vi le prezentăm pe îndelete, cu detalii și imagini exclusive.

Andreea și Amaury și-au arătat tandrețea în public
Andreea și Amaury și-au arătat tandrețea în public

Surse  DAS (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO) categoria A au dezvăluit însă că, înainte de vizita americanului, Andreea Sasu a avut parte și de alte momente speciale.

Distracția a început cu Franco Kalu

Mai precis, nu mai târziu de miercurea trecută, bruneta, care locuiește la Marriott, a ieșit la Brasserie în compania lui Franco Kalu, celebrul interlop căutat, la un moment dat, de poliție, pentru înjunghierea „fratelui” lui Puya (DETALII AICI).

Culmea, episodul de o violență ieșită din comun s-a petrecut în aceeași zonă în care, acum,  Franco a ieșit să se distreze alături de Andreea Sasu. Astfel, în mod surprinzător, cunoscutul interlop s-a întors la locul faptei.

De remarcat că Andreea a manifestat un anume interes față de frații Kalu, ea fotografiindu-se în trecut cu Marco Kalu, despre care s-a speculat că ar fi iubitul ei.

Potrivit surselor citate, Franco și Andreea, care au dansat și s-au sărutat în localul de lux, s-au bucurat unul de compania celuilalt de-a lungul întregii nopți. (VEZI ȘI: EX-IUBITA LUI PLEIN O DESFIINȚEAZĂ PE LOREDANA CHIVU)

Intră în scenă miliardarul generos

Era însă doar începutul „maratonului” declanșat de brunetă. Distracția a continuat și a doua zi, joi. Când Andreea, după ce s-a trezit, a urcat la etajul 6 al hotelului Marriott (ea locuind la 3), unde o aștepta un miliardar extrem de generos, care i-ar fi sărit mereu în ajutor atunci când a avut nevoie.

Lucrurile nu s-au oprit nici aici, pentru că, la doar câteva ore după despărțirea de miliardar, avea să vină… bomba.

Celebrul actor american de origine portoricană Amaury Nolasco, interpretul lui Fernando Sucre din ”Prison Break”, i-a făcut o vizită cu totul specială Andreei Sasu.

Fără bagaje, actorul a descins la Marriott, vineri seara, în jurul orei 22.00, a „preluat-o” pe româncă și s-au dus direct către celebrul club Nuba din Herăstrău, cu un taxi.

Cadou de peste 30.000 de euro de la actorul din Prison Break

Andreea a ieșit în oraș cu aproape 40.000 de euro

Ținuta pe care a purtat-o Andreea a fost de-a dreptul sclipitoare. O superbă rochie albă, scurtă, la care bruneta a asortat o pereche de pantofi Christian Louboutin Follies Strass, de 1.200 de euro și o geantă Chanel Classic, în valoarea de 5.000 de euro.

Surpriza cea mare abia acum vine însă. Pe lângă accesoriile de lux amintite, frumoasa brunetă a purtat și un ceas Audemars Piguet Royal Oak, în valoare de, țineți-vă bine, 30.700 de euro. Pe care, potrivit surselor noastre, l-a primit în dar de la celebrul actor. Conform presei americane, Amaury Nolasco ar avea o avere de două milioane de dolari, fără să punem la socoteală și casa pe care o deține la Los Angeles, în valoare de alte 2,5 milioane de dolari.

Au făcut naveta între Nuba București și Nuba Mamaia

Distracția a continuat la mare
Distracția a continuat la mare
Distracția a fost la ea acasă în Nuba București, pentru Andreea și Amaury, care nu s-au sfiit să își arate afecțiunea în public, de mai multe ori. Bineînțeles, au avut parte și de o masă bogată, cu delicatese de tot felul și băuturi din cele mai fine.
Ei bine, distracția nu s-a încheiat cu una, cu două. Pentru că a doua zi, sâmbătă, Andreea și vedeta din Prison Break au „evadat” la mare.
Iar pentru că erau deja familiarizați cu atmosfera din Nuba, au ales același local. Distracția a ținut până în zori, iar dansurile extrem de apropiate și gesturile tandre nu au lipsit.

Cum s-au cunoscut

Andreea și Amaury, la prima întâlnire

Andreea Sasu şi-a amintit, anul trecut, cu plăcere de prima întâlnire cu ”Sucre”, mărturisind că a fost o pură întâmplare şi că soarta i-a adus de două ori în acelaşi loc.

”Ne-am cunoscut la evenimentul JACOB & CO, de la Billionaire Porto Cervo. Un prieten bun de-al meu, Flavio Briatore, mi l-a prezentat. Eram în localul lui şi vorbeam despre filmul meu favorit, care din întâmplare e ”Prison Break” şi atunci el mi-a spus că Amaury trebuie să fie şi el prezent la acel eveniment. Deci, pur şi simplu coincidenţă! Şi aseară (n.r. marţi seara) ne-am întâlnit din nou la ziua de naştere a lui Fawas Gruosi. El era lângă mine”, a povestit Andreea Sasu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Ce i-a scris Amaury Nolasco româncei

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a pus mâna pe mesajele intime trimise de Amaury Nolasco fostei iubite a lui Philipp Plein după noaptea petrecută împreună, cu un în urmă.

”Eşti absolut strălucitoare. A fost o adevărată plăcere să te întâlnesc. Păcat că nu am putut vorbi mai mult. Am avut respect faţă de partenerul tău şi de prietenii mei. Sper să ne întâlnim din nou”, i-a scris Amaury Nolasco, interpretul lui Fernando Sucre din ”Prison Break”, Andreei Sasu.

Fosta iubită a lui Philipp Plein s-a arătat încântată de întâlnirea cu celebrul actor şi a mărturisit că i-ar plăcea să aibă ocazia să-l reîntâlnească: ”E un prieten bun, iar eu îl ador ca actor! E unul din favoriţii mei! Şi e un bărbat pe care îl ador. Nu aveam partener în seara aceea. Eu eram doar cu prieteni. El a fost mereu lângă mine, însă erau foarte multe persoane lângă mine, prieteni, şi lui îi era teamă să vorbească cu mine pentru că avea senzaţia că sunt cu cineva. Mi-ar plăcea, e un bărbat adevărat din cât l-am cunoscut şi ceea ce am auzit. De-abia ne-am trezit şi acum i-am răspuns la mesaj. Normal că îmi face plăcere să îl revăd. Este preferatul meu!”. (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...