Fostul iubit al Otiliei Bilionera a dispărut după tentativa de omor de la Ambasada Chinei!

Autor: I.D.
Publicat: 10/05/2018 | 23:27

Fostul iubit al Otiliei Bilionera, celebrul interlop Franco Kalu, este căutat de polițiști, alături de Giani Hingheru, lider al unui alt clan temut din București. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Cei doi sunt acuzați că, în luna martie, s-ar fi implicat în înjunghierea un bărbat chiar în fața Ambasadei Chinei. Episodul, de o violență ieșită din comun, a fost dezvăluit în exclusivitate de CANCAN.RO, site-ul.nr.1 din România, care a prezentat, la data respectivă, inclusiv imagini de la fața locului.

(VEZI ȘI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ DIN SPITAL CU OTILIA BILIONERA IMEDIAT DUPĂ OPERAȚIE! ERA ANESTEZIATĂ…)

În luna martie, polițiștii Serviciului Omoruri au intrat în alertă după ce Răzvan Lucan, zis Românu, a fost înjunghiat, de mai multe ori, în urma unui conflict cu mai mulți interlopi. Potrivit unor surse judiciare, ”Românu” intrase în conflict cu membrii clanului Kalu, din Sectorul 1, după ce soția lui ar fi avut, câteva ore mai devreme, un conflict în trafic cu unul dintre aceștia. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Interlopii s-au răfuit târziu în noapte, chiar în fața Ambasadei Chinei, obiectiv păzit de jandarmi și înțesat de camere de supraveghere. Sursele citate au dezvăluit, pentru CANCAN.RO, site-ul.nr.1 din România, că, după un schimb mai dur de replici, ”Românu” ar fi fost înjunghiat de Franco Pascu, fiul celebrului cămătar Marcel Kalu, și de temutul lider interlop Giani Hingheru.

(CITEȘTE AICI: MARCEL KALU: ”NU MĂ AFLAM ÎN ȚARĂ ÎN ACEA NOAPTE!”)

Ulterior, victima a fost transportată de urgență la spital, iar agresorii au fugit. Cu toate că a suferit răni care puteau să-l omoare, bărbatul ar fi refuzat atât să depună plângere, cât și să mărturisească cine a înfipt cuțitul în el.

După ce au strâns toate dovezile de care aveau nevoie, polițiștii au descins, miercuri dimineață, la adresele tuturor bărbaților implicați, însă au constatat că toți sunt fugiți, inclusiv tânărul Franco.

(VEZI ȘI: SOCRUL RENATEI, FIOROSUL KALU, L-A ÎNJUNGHIAT PE ”FRATELE” LUI PUYA!)

Deși numele său este asociat, mai degrabă, cu lumea interlopă și cu Serviciile specializate în combaterea crimininalității organizate, Franco este și un personaj monden. Acesta a devenit cunoscut publicului larg după ce a fost iubitul celebrei cântărețe Otilia Bilionera. În același timp, fratele lui Franco, Marco Pascu, s-a aflat într-o relație amoroasă cu la fel de cunoscuta Renata Gheorghe, fosta concubină a lui Leo de la Strehaia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...