Marcel Kalu: ”Nu mă aflam în țară în acea noapte!”

Publicat: 12/03/2018 | 23:24

Lovitură de teatru în scandalul înjunghierii „fratelui” lui Puya, Răzvan Lucan, zis „Românu”. Din Germania, Marcel Kalu ne-a transmis, prin avocatul său, că el nu se afla în România în noaptea atacului asupra lui Răzvan Lucan. (VEZI AICI: Război însângerat în ”cartierul miliardarilor” la 4 dimineața)

„Nu mă aflam în țară în acea noapte!”, ne-a spus Marcel Pascu, zis Kalu, prin avocatul său. Marcel Kalu, prin reprezentantul său legal, ne-a trimis și un bilet de avion prin care demonstrează că nu se afla în țară în noaptea înjunghierii lui Lucan. Biletul, pe care Marcel Kalu l-a luat de la București cu destinația Frankfurt, este datat 7 martie. De altfel, tatăl lui Marco și Franco Kalu este cetățean german.

Scandalul dintre clanul Kalu și „fratele” lui Puya ar fi început după ce Răzvan Lucan, zis „Românu”, l-ar fi bătut, în urmă cu mai bine de două săptămâni, la Mall Vitan, pe Marco Kalu, potrivit surselor noastre. Clanul Kalu ar fi pus imediat la cale răzbunarea, susțin aceleași surse.

Mai mult chiar, în noaptea atacului, Răzvan Lucan și Franco Kalu s-ar fi aflat în același restaurant, ne-au mai povestit sursele citate. (VEZI ȘI: Cine este, de fapt, iubitul Andreei Sasu! Nu e Marco Kalu)

Frații Kalu, implicați în dosarul lui Mario Iorgulescu

Marco și Franco Kalu au apărut în dosarul lui Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF Gino Iorgulescu. Dragoş, tânărul care l-a denunţat pe Mario Iorgulescu, a povestit cum a fost bătut de frații Kalu.

”Mario se certase cu tatăl lui şi mi-a cerut să-i împrumut bani ca să închirieze o locuinţă, iar eu am fost de acord. Numai că lucrurile s-au complicat pe parcurs. După o perioadă, văzând că nu are de gând să-mi restituie banii, i-am solicitat acest lucru, însă n-a zis nimic. Am insistat timp de mai multe zile, însă n-a mai vrut să audă de aşa ceva. Când a avut nevoie i-am dat, iar acum mă lăsase cu ochii în soare”, povestea Dragoş pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

”M-a chemat într-un loc, într-o locuinţă. Credeam că îmi restituie banii, însă m-am înşelat. Acolo se mai aflau Marco şi Franco Kalu, m-au tocat cu bătaia! A dat şi Mario, au dat toţi”, adăuga Dragoş. Bărbatul a povestit că a fost bătut în mai multe reprize de fraţii Kalu, cu un ciocan de şniţele: ”Când leşinam mă trezeau cu apă rece, mă băteau iar şi tot aşa timp de două ore până când au fugit din apartament”, mărturisea el. (VEZI AICI TOATE DETALIILE)

 La scurt timp, victima a făcut plângere penală împotriva agresorilor. ”Ulterior, am fost contactat de către cei din clanul Kalu, care mi-au spus să-mi retrag plângerea. Mi-au oferit 50.000 de euro. Am luat banii, însă atât. Nu am făcut ce mi-au cerut, nu am retras plângerea”, a mai spus Dragoş pentru CANCAN.ro.

Răzvan Lucan are și el antecedente penale. S-a dat investitor rus care vrea să cumpere AS Roma!

În urmă cu 10 ani, Răzvan Lucan a fost implicat, în Italia, într-un dosar fabulos, în care „fratele” lui Puya, împreună cu alți doi tineri, se pretindeau miliardari ruși care voiau să cumpere clubul AS Roma. La acea vreme, la AS Roma evolua nimeni altul decât Cristi Chivu, care era căpitanul echipei naționale de fotbal. Cristi Chivu s-a arătat foarte surprins când a auzit de respectivul caz, el mărturisind că nu avea habar că mai mulți români se pretindeau miliardari ruși care voiau să cumpere AS Roma.

Poliția italiană informa că, în timp ce Răzvan Lucan și Gabriel Cercel erau falșii miliardari care doreau să achiziționeze AS Roma, Costinel Ciorei juca rolul de gardă de corp a acestora, el mințind că ar fi un fost luptător român, situat pe locul 4 la Jocurile Olimpice din 1988, de la Seul.

Ceea ce i-a ajutat pe carabinieri să-i identifice pe români a fost o cicatrice vizibilă pe care Ciorei o avea pe față. Cei trei au fost arestați în Piazza Venezia de către agenții de la Comisariatul Trevi Campo Marzio, potrivit jurnalul ro. Carabinierii le-au confiscat patru cărți de credit furate, cu benzile magnetice contrafăcute.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...