Loading the player...

Dragoş, bărbatul care i-a denunţat poliţiştilor pe Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, dar şi pe mai mulţi membrii ai clanului ”Calu”, a rupt tăcerea şi a povestit pentru CANCAN.ro ce s-a întâmplat. El spune că totul a pornit de la bani şi că a fost rupt în bătaie pentru că i-a cerut lui Mario să-i restituie un împrumut. Marţi, anchetatorii au decis reţinerea lui Mario Iorgulescu, Marcel Pascu, zis Marcel Calu, Vasile Pascu, Francisco Gabriel si Alexandru Coruţ.

UPDATE 22.15. Mario Iorgulescu rămâne în libertate, în urma deciziei magistraţilor de a-l plasa sub control judiciar. El va avea însă anumite restricţii, cum ar fi să nu părăsească localitatea şi să se prezinte periodic la poliţie, după un program stabilit.

 

UPDATE 17:45 Mario Iorgulescu a fost pus în libertate, la expirarea ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore. Judecătorii deliberează în aceste momente asupra propunerilor de arestare preventivă formulate de anchetatori.

UPDATE 16.10 Marco Calu se află în acest momente în libertate, aşteptînd ca judecătorii să ia o decizie asupra propunerilor de arestare preventivă formulate de procurori faţă de mai mulţi membri ai clanului Kalu

UPDATE: In urma cu cateva minute, procurorii au dat un comunicat de presa cu privire la acest dosar: "În fapt, în luna iunie a.c., persoana vătămată, în timp ce se afla într-o locuinţă situată pe raza sectorului 3, a fost lipsită de libertate şi agresată de mai mulţi bărbaţi, care şi-au folosit forţa fizică dar şi diverse obiecte contondente şi tăietor înţepătoare. Ulterior, bărbatul a fost contactat de o rudă apropiată a unora dintre cei care l-au agresat, încercând să-l determine prin ameninţare dar şi prin corupere cu o sumă de bani să-şi retragă plângerea şi declaraţiile.

În intervalul de timp imediat, victima a fost împreună cu cel care a exercitat presiuni asupra sa la un mediator, unde au fost consemnate aspecte ce nu aveau nicio reprezentare în realitate. Ulterior, o altă rudă a agresorilor a ameninţat-o cu acte de violenţă pe persoana vătămată, în timp ce ambii se aflau în trafic, cu scopul de a o intimida să îşi retragă plângerea şi declaraţiile date în faţa organelor de urmărire penală.

În urma percheziţiilor efectuate ieri, 06.09.2016, au fost ridicate în vederea cercetărilor acte şi înscrisuri cu valoare probatorie, arme albe şi două pistoale airsoft (nesupuse autorizării ).

S-a luat măsura reţinerii faţă de cinci persoane, faţă de 4 dintre acestea fiind făcută propunere de luarea a măsurii arestului preventiv la Judecătoria Sectorului 3, iar faţă de o persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar".

            ______________________________________________________________________________________

Dragoş spune că Mario Iorgulescu a apelat la ajutorul său. ”Se certase cu tatăl lui şi mi-a cerut să-i împrumut bani ca să închirieze o locuinţă, iar eu am fost de acord. Numai că lucrurile s-au complicat pe parcurs. După o perioadă, văzând că nu are de gând să-mi restituie banii, i-am solicitat acest lucru, însă n-a zis nimic. Am insistat timp de mai multe zile, însă n-a mai vrut să audă de aşa ceva. Când a avut nevoie i-am dat, iar acum mă lăsase cu ochii în soare”, a declarat Dragoş în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Mai mulţi membrii ai clanului Calu au fost ridicaţi de poliţişti
Mai mulţi membrii ai clanului Calu au fost ridicaţi de poliţişti

Acesta spune că într-una din zile l-a sunat Mario, iar acesta i-a spus să se întâlnească cu el. ”M-a chemat într-un loc, într-o locuinţă. Credeam că îmi restituie banii, însă m-am înşelat. Acolo se mai aflau Marco şi Franco Calu, m-au tocat cu bătaia! A dat şi Mario, au dat toţi”, spune acesta. La scurt timp, Dragoş a făcut plângere penală împotriva acestora. ”Ulterior, am fost contactat de către cei din clanul Calu care mi-au spus să-mi retrag plângerea. M i-au oferit 50.000 de euro. Am luat banii, însă atât. Nu am făcut ce mi-au cerut, nu am retras plângerea”, a mai spus Dragoş.

 

Citeste despre:mario iorgulescu audiat politie, mario iorgulescu bataie, clanul calu bataie


Share On Facebook