Socrul Renatei, fiorosul Kalu, l-a înjunghiat pe ”fratele” lui Puya!

Publicat: 08/03/2018 | 18:58

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, o poveste șocantă, care îi implică pe membrii clanului Kalu. Sursele DAS (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.ro) ne-au dezvăluit că, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 04:00 dimineața, Marcel Kalu, tatăl lui Marco și Franco Kalu, l-a înjunghiat pe „fratele” lui Puya, Răzvan Lucan, zis „Românu”. Marcel Kalu este socrul Renatei, fiica Danei Criminala.

Totul s-a întâmplat în cartierul miliardarilor, pe Șoseaua Nordului, în imediata apropiere a Ambasadei Chinei. Potrivit informațiilor pe care le deținem, anchetatorii, care se află în căutarea lui Marcel Kalu, ar suspecta că acesta a părăsit deja țara. E foarte probabil ca Marcel Kalu să se afle în Germania, el fiind cetățean german. Marcel Kalu este acuzat de tentativă de omor, în timp ce Răzvan Lucan primește în prezent îngrijiri în spital, având mai multe plăgi înjunghiate.

Scandalul dintre clanul Kalu și „Românu” a început după ce Răzvan Lucan l-ar fi bătut, în urmă cu două săptămâni, la Mall Vitan, pe fiul cel mic al lui Marcel Kalu, Marco. Enervat la culme de acest lucru, Marcel ar fi pus la cale răzbunarea.

Sursele noastre susțin că, în noaptea cu pricina, victima și Franco Kalu se aflau într-un restaurant, iar Marcel Kalu a fost chemat acolo și l-a înjunghiat pe „Românu”. Marcel Kalu este nimeni altul decât socrul Renatei, fiul lui, Marco, având o relație cu fiica Danei Criminala.

Răzvan Lucan are el și antecedente penale

În urmă cu 10 ani, Răzvan Lucan a fost implicat, în Italia, într-un dosar fabulos, în care „fratele” lui Puya, împreună cu alți doi tineri, se pretindeau miliardari ruși care voiau să cumpere clubul AS Roma. La acea vreme, la AS Roma evolua nimeni altul decât Cristi Chivu, care era atunci căpitanul echipei naționale de fotbal. Cristi Chivu s-a arătat foarte surprins când a auzit de respectivul caz, el mărturisind că nu avea habar că mai mulți români se pretindeau miliardari ruși care voiau să cumpere AS Roma.

Poliția italiană informa că, în timp ce Răzvan Lucan și Gabriel Cercel erau falșii miliardari care doreau să achiziționeze AS Roma, Costinel Ciorei juca rolul de gardă de corp a acestora, el mințind că ar fi un fost luptător român, situat pe locul 4 la Jocurile Olimpice din 1988, de la Seul. Ceea ce i-a ajutat pe carabinieri să identifice identitatea adevărată a infractorilor români a fost o cicatrice vizibilă pe care Ciorei o avea pe față. Cei trei au fost arestați în Piazza Venezia de către agenții de la Comisariatul Trevi Campo Marzio, potrivit jurnalul ro. Carabinierii le-au confiscat acestora patru cărți de credit furate, cu benzile magnetice contrafăcute.

Frații Kalu, implicați în dosarul lui Mario Iorgulescu

Marco și Franco Kalu au apărut în dosarul lui Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF Gino Iorgulescu. Dragoş, tânărul care l-a denunţat pe Mario Iorgulescu, a povestit cum a fost bătut de frații Kalu.

”Mario se certase cu tatăl lui şi mi-a cerut să-i împrumut bani ca să închirieze o locuinţă, iar eu am fost de acord. Numai că lucrurile s-au complicat pe parcurs. După o perioadă, văzând că nu are de gând să-mi restituie banii, i-am solicitat acest lucru, însă n-a zis nimic. Am insistat timp de mai multe zile, însă n-a mai vrut să audă de aşa ceva. Când a avut nevoie i-am dat, iar acum mă lăsase cu ochii în soare”, povestea Dragoş pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

”M-a chemat într-un loc, într-o locuinţă. Credeam că îmi restituie banii, însă m-am înşelat. Acolo se mai aflau Marco şi Franco Kalu, m-au tocat cu bătaia! A dat şi Mario, au dat toţi”, adăuga Dragoş. Bărbatul a povestit că a fost bătut în mai multe reprize de fraţii Kalu, cu un ciocan de şniţele: ”Când leşinam mă trezeau cu apă rece, mă băteau iar şi tot aşa timp de două ore până când au fugit din apartament”, mărturisea el. (VEZI AICI TOATE DETALIILE)

La scurt timp, victima a făcut plângere penală împotriva agresorilor. ”Ulterior, am fost contactat de către cei din clanul Kalu, care mi-au spus să-mi retrag plângerea. Mi-au oferit 50.000 de euro. Am luat banii, însă atât. Nu am făcut ce mi-au cerut, nu am retras plângerea”, a mai spus Dragoş pentru CANCAN.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...