Imagini în premieră din spital cu Otilia Bilionera imediat după operație! Era anesteziată…

Publicat: 21/03/2018 | 00:00

La un pas de tragedie a fost cunoscuta artistă Otilia Bilionera, în urmă cu mai multe luni. Se afla în Turcia, s-a simțit rău și a ajuns la spital! A fost operată de urgență. ”Puteam să mor”, avea să spună Otilia. La câteva ore de la intervenția chirurgicală, a fost vizitată de iubitul ei, care i-a adus un impresionant buchet de flori. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în premieră, imagini emoționante cu vedeta pe patul de spital.

2014, primăvara. Anul în care Otilia Brumă avea să ”explodeze” în carieră, cu piesa ”Bilionera”! A fost multe luni pe primul loc în Turcia, iar de atunci cariera ei s-a dus vertiginos pe panta ascendentă. De altfel, odată cu lansarea melodiei și al videoclipului, și-a găsit și numele de scenă, Otilia Bilionera. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU ARTISTA ŞI NOUL EI IUBIT!)

Însoțită mereu la concerte de managerul ei, Ionuț Bejinariu, Otilia este unul dintre cei mai renumiți artiști din Europa de Est. A câștigat două premii de cel mai bun artist din Balcani, în 2017 și 2018, la Hamburg, respectiv, New-York. Piesele sale, cum ar fi Bilionera, Diamante, Aventura, Pasiunea, ultima  făcută cu legendarul rapper Shaggy, au devenit numărul unu în peste 20 de țări. Plus peste 500 de milioane de vizionări pe Youtube.

VEZI AICI: ARTISTA, ÎN CONCERT

Lesne de înțeles, numărul fanilor ei este uriaș, 2,5 milioane! Otilia Bilionera se mândrește acum cu o nouă piesă, ”Devocion”, scoasă la finalul lunii februarie. (CITEȘTE AICI: ADEVĂRUL DESPRE CELEBRA ALUNIŢĂ! O ”SABOTEAZĂ” PE INNA!)

Otilia Bilionera a avut hemoragie internă!

Pentru frumoasa artistă viața nu a fost, însă, doar lapte și miere. În vara anului trecut, Otilia a fost la un pas de moarte. Se afla într-o vacanță în Turcia, alături de iubitul ei Sinan Akcil, unul dintre artiștii turci care se bucură de un succes uimitor. Doar că într-o zi Otilia s-a simțit foarte rău. A ajuns de urgență la spital, apoi pe masa de operație. „Am avut o hemoragie internă provocată de un chist și a trebuit să fiu operată de urgență. Norocul meu a fost că eram în Turcia, iar medicii de acolo au acționat prompt și mi-au salvat viața. Chiar mi-am văzut moartea cu ochii”, avea să povestească artista. (CITEȘTE AICI: ÎN URMĂ CU 10 ANI ERA DOAR O ADOLESCENTĂ TIMIDĂ)

Otilia a avut parte de o întâmpinare emoționantă, la doar câteva ore după ce i se salvase viața. Abia deschisese ochii, când iubitul ei a intrat în salon cu un imens buget de flori în mână. A sărutat-o de multe ori, a mângâiat-o și i-a dăruit, din inimă, superbele flori. Cei doi au schimbat câteva cuvinte și și-au spus unul altuia: ”Te iubesc!”. Otilia a fost vizitată atunci și de prieteni comuni ai ei și ai iubitului Akcil, care au încurajat-o pe cântăreață. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...