Florin Salam, “sechestrat” de Revelion într-un club din cartierul milionarilor… ”Regele” a cântat sub teroare pentru clanul Caran!

Publicat: 03/01/2019 | 21:58

Florin Salam pare că e urmărit de ghinion. Nici de Revelion nu a scăpat de probleme. În noaptea dintre ani, ”Regele manelelor” a fost ”sechestrat” într-un renumit club din cartierul milionarilor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii de-a dreptul uluitoare. Celebrul manelist a cântat sub teroare pentru clanul Caran. (NU RATA, AICI: CE UMILINȚE AU ÎNDURAT GIGI BECALI ȘI FAMILIA LUI ÎN POIANĂ)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat că, în noaptea de Anul Nou, cel supranumit “Regele manelelor” a avut parte de mai multe momente mai puțin plăcute. (CITEȘTE ȘI: ”PRINȚESA OCHELARILOR” SE IUBEȘTE ÎN SECRET CU MOȘTENITORUL UNUI STAT MUSULMAN!)

Firul evenimentelor, pe larg!

Potrivit unei surse D.A.S., Florin Salam a fost “sechestrat” de mai mulți membri ai clanului Caran într-un renumit club din cartierul milionarilor. Florin Salam și frumoasa lui soție, Roxana, au ales să petreacă noaptea dintre ani în vestitul club situat în zona de nord a Capitalei. Au sperat să se distreze și să se simtă bine alături de câțiva prieteni. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și Florin Salam a dat de bucluc după ce în local și-au făcut apariția mai mulți membri ai clanului Caran. (NU RATA, AICI: DE CE S-A ”APRINS” SYDA ȘI A SĂRIT SĂ-L CAFTEASCĂ PE FINANȚATORUL FCSB-ULUI)

Dornici de distracție, nou-veniții nu au ținut cont că Florin Salam nu se află în “exercițiul funcțiunii”. Aceștia au insistat cu orice preț ca el să-i încânte cu anumite melodii. Așa că, potrivit martorilor, cei din clanul Caran l-ar fi forțat, pur și simplu, pe manelist să pună mâna pe microfon și să se apuce de treabă, nu înainte de a-l înjura și de a-l agresa fizic.

Conform surselor citate, pentru a evita o ”nenorocire”, Florin Salam s-a conformat cerințelor și, după ce a primit ajutor din partea formației lui George Talent, le-a cântat interlopilor până a doua zi în jurul orei 11. (NU RATA, AICI: FIUL ȘEFULUI DE LA LIGĂ A AVUT O REACȚIE ȘOCANTĂ CÂND OSPĂTARUL I-A ADUS NOTA DE PLATĂ)

Florin Salam, “sechestrat” de Revelion într-un club din cartierul milionarilor

Florin Salam, răpit și bătut în Italia

La sfârșitul lui octombrie au fost clipe de coșmar pentru Florin Salam, la un botez, în Milano. Manelistul și un interlop cunoscut sub numele de Lower Stan au fost personajele principale. Zeci de minute, bărbatul s-a distrat pe melodiile artistului și a dat dedicație după dedicație. La un moment dat, din senin, Lower Stan i-a aplicat un pumn în figură manelistului (VEZI AICI DETALII)Agresorul a lovit atât de puternic, încât Florin Salam a căzut din picioare.(NU RATA, AICI: AVEM CELE MAI TARI TRUCURI DE SLĂBIT DE LA ”REGINA FITNESS-ULUI”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...