Una dintre cele mai sexy românce a fost cerută de soție în mall, iar noi avem filmări în exclusivitate!

Publicat: 03/01/2019 | 22:02

Aceasta este ”lovitura” începutului de an. Cristina ICH, supranumită “Angelina Jolie de România”, a fost cerută de soție la mall, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmările.

Cristina ICH a devenit un adevărat fenomen, graţie frumuseţii ieşite din comun şi asemănării izbitoare cu celebra actriţă de la Hollywood Angelina Jolie. Într-un interviu, bruneta mărturisea că asemănarea între ea şi starul din SUA nu se datorează operaţiilor estetice, ci machiajului profesionist pe care îl poartă dinadins în fiecare pictorial pe care îl realizează.

(VEZI AICI: CRISTINA ICH, SĂRUT PASIONAL CU RĂZVAN CIOBANU)

Cristina ICH s-a făcut remarcată şi datorită stilului ei vestimentar, creionat după ultimele trenduri. Mereu o apariţie care atrage priviri admirative, superba brunetă are, logic, mulți admiratori. Cătălin Dardea este unul dintre aceștia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi într-un mall din Capitală.

Cristina ICH, cerută de soție în public!

La un moment dat, Cristina și Cătălin s-au oprit și au purtat o scurtă conversație. A urmat o îmbrățișare tandră între ei, după care tânărul a sărutat-o pe cap pe ex-partenera a lui BRomania în filmulețele comice pe care comediantul le-a realizat în trecut. Punctul culminant avea să vină după câteva secunde.

Fără să-l intereseze că se află într-un loc public, Cătălin Dardea a îngenuncheat în fața vedetei și a cerut-o de… soție! Inițial, Cristina ICH nu a avut nicio reacție. Prietenul celei supranumită “Angelina Jolie de România” nu s-a lăsat păgubaș și, la scurt timp, a repetat gestul.

De data aceasta, Cristina ICH a avut și o replică. L-a lovit pe Cătălin, ce-i drept, prietenește, cu o sacoșă în cap, după care cei doi s-au îmbrățișat din nou! Cu zâmbetul pe buze! Ideea este că nu a fost o cerere de căsătorie în adevăratul sens al cuvântului, ci o glumă între prieteni. Pentru că “Angelina Jolie de România” și Cătălin Dardea sunt buni amici și își permit astfel de “aroganțe”.

Cristina ICH, cerută de soție în mall, de către Cătălin Dardea

(NU RATA: CRISTINA ICH A POZAT NUD)

S-a despărțit de iubit!

În urmă cu aproximativ un an, Cristina ICH a pus capăt poveştii de iubire pe care o trăia cu Luca Dabah. Cei doi se iubeau de ceva vreme, deşi au fost destul de discreţi cu viaţa personală. Anunţul a fost făcut chiar de “Angelina Jolie de România”, care a publicat o imagine în care apare în braţele bărbatului. Lângă fotografie, ea a postat şi un mesaj din care s-a înţeles că s-au despărţit.

(VEZI AICI: VIDEO EXCLUSIV: CRISTINA ICH ŞI CORINA, APARIŢII SENZUALE ÎN PARC)

“Indiferent de ceea ce s-a întâmplat între noi şi chiar dacă nu mai suntem împreună, vreau să ştie toată lumea că te iubesc, te-am iubit şi te voi iubi mereu şi nu există explicaţie. Da, am greşit şi îmi asum”, scria Cristina ICH, la momentul respectiv, într-o postare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...