Florin Salam a pălmuit-o pe Loredana Chivu! Motivul: a îndrăznit să-l sărute pe gură de față cu…

Publicat: 05/01/2019 | 22:20

Chiar înainte de sărbători, când oamenii încearcă să fie mai îngăduitori cu toți cei din jurul lor, vestitul Florin Salam – însoțit de Betty, fiica sa – a mers într-un renumit restaurant de manele din Capitală. Distracția s-a menținut la cele mai înalte cote, iar atmosfera a fost, evident, fierbinte. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor informații exclusive potrivit cărora, în localul cu pricina, ar fi izbucnit un scandal monstru între Florin Salam și… Loredana Chivu ! Toți cei prezenți în restaurantul de manele au rămas cu gurile căscate, nevenindu-le să creadă ce se întâmplă!

Toate au fost bune și frumoase până în momentul în care manelistul a dat nas în nas cu fosta asistentă TV. Extrem de fericită fiindcă l-a întâlnit, în carne și oase, chiar pe ”Regele manelelor”, Loredana ar fi recurs la un gest absolut surprinzător. Bineînțeles, nimeni nu se aștepta la scena care avea să urmeze. Loredana Chivu s-ar fi repezit și – nici una, nici alta – l-a pupat direct… pe gură pe Florin Salam. (VEZI AICI: CE A CÂNTAT FLORIN SALAM LÂNGĂ COȘCIUGUL LUI CRISTOFOR)

Dar evenimentele ar fi degenerat. Celebrul manelist ar fi fost neplăcut surprins de gestul intim al Loredanei și ar fi reacționat instantaneu. Potrivit surselor D.A.S (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), reacția lui Florin Salam, spre surprinderea tuturor, a fost una violentă. În secunda doi i-ar fi dat Loredanei Chivu o palmă.

Fosta asistentă ar fi fost vizibil marcată de gestul lui Florin Salam, adresându-i câteva cuvinte de reproș, care s-au pierdut, însă, în atmosfera încărcată de decibeli a clubului de fițe. (CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM A APRINS RĂZBOIUL ÎN LUMEA INTERLOPĂ)

Loredana Chivu ar fi simțit pe obraji palma ”Regelui manelelor”

Florin Salam, sechestrat de mai mulți membri ai clanului Caran

Potrivit unei alte surse D.A.S., Florin Salam a mai avut parte, zilele trecute, de un eveniment neplăcut. Mai mulți membri ai clanului Caran l-au ”sechestrat” pe ”Regele manelelor” într-un renumit club din cartierul milionarilor. Florin Salam și Roxana, soția sa, au sărbătorit noaptea dintre ani în vestitul club situat în zona de nord a Capitalei. Au sperat să se distreze și să se simtă bine alături de câțiva prieteni.

Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și Florin Salam a dat de bucluc după ce în local și-au făcut apariția mai mulți membri ai clanului Caran. (NU RATA, AICI: PRIMELE POZE DIN SUA CU FLORIN SALAM ȘI ROXANA DOBRE)

Puși pe distracție fără limite, nou-veniții au trecut cu vederea faptul că Florin Salam nu se află în „exercițiul funcțiunii”. Aceștia au insistat cu orice preț ca el să-i încânte cu anumite melodii. Așa că, potrivit martorilor, cei din clanul Caran l-ar fi forțat, pur și simplu, pe manelist să pună mâna pe microfon și să se apuce de treabă, nu înainte de a-l înjura și de a-l agresa fizic.

Conform surselor citate, pentru a evita o ”nenorocire”, Florin Salam s-a conformat cerințelor și, după ce a primit ajutor din partea formației lui George Talent, le-a cântat interlopilor până a doua zi în jurul orei 11. (NU RATA, AICI: BETTY ȘI-A FĂCUT UN TATUAJ MACABRU)

Florin Salam a fost ”sechestrat” într-un club de fițe

Betty, fiica lui Salam, îşi botează fiul în martie

Luna martie va fi una foarte importantă pentru Betty Salam și pentru tatăl ei. Va avea loc botezul fiului lui Betty, iar la petrecere vor participa peste 200 de invitați.

„Botezul vrem să-l facem pe 9 martie. Tatăl meu va trebui să plece în America. Trebuia să-l facem în ianuarie, acum, adică mai devreme, dar din păcate, aşa s-a nimerit. Pleacă şi naşii şi tatăl meu. Am zis să-l facem în martie. Va fi şi mai mare şi ne va fi şi mai uşor. Vreau să fim cu toţii şi să ne simţim bine. Va fi o petrecere mare, 200 şi ceva de invitaţi”, a declarat, recent, Betty, fiica lui Florin Salam. (CITEȘTE ȘI: BETTY SALAM, DECLARAȚIE DUREROASĂ ÎN DIRECT, DESPRE MAMA SA: ”MĂ ROG LA EA!”)

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, pe 22 iunie. Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul viitor, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty și fratele ei, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, Fănica. Aceasta a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.

Florin Salam alături de fiica sa, Betty

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...