Primele poze din SUA cu Florin Salam și Roxana Dobre. Motivul pentru care au ales să facă sărbătorile peste ocean

Publicat: 20/12/2018 | 12:59

După un an în care au discutat inclusiv despre divorț, Florin Salam și Roxana Dobre au plecat într-o vacanță în Statele Unite, acolo unde vor rămâne până aproape de finele lunii ianuarie. 

Aşa cum a anunţat încă de acum câteva săptămâni, Florin Salam şi Roxana Dobre au plecat spre Statele Unite ale Americii, loc în care îşi vor petrece Sărbătorile de Iarnă şi o bună bucată din începutul următorului an, cei doi fiind decişi să se relaxeze în America după un an pe care, cu siguranţă, nu îl caracterizează ca fiind cel mai bun din viaţa lor de până acum, relatează wowbiz.ro.

Mai exact, cu o Roxana Dobre în mare formă, Florin Salam a plecat din România, în mare secret, pentru a fi sigur că nu va fi deranjat în momentul îmbarcării spre America, renunţând la frigul pătrunzător de la noi din ţară pentru tărâmurile însorite din zona de sud ale Statelor Unite.

Cum a ajuns acolo, celebrul manelist, alături de focoasa brunetă, au mers la o petrecere de pomină, îmbrăcaţi în consecinţă.

Iar Roxana părea să fie într-o formă fizică de invidiat, viitoarea soţie a lui Salam dovedind că a scăpat de kilogramele în plus pe care le acumulase în timpul sarcinii şi, mai mult decât atât, că a depăşit toate problemele pe care le-a avut în cuplu în ultimele luni, ”pupând” camera şi expunându-şi cu generozitate bustul.