Betty Salam, declarație dureroasă în direct, despre mama sa: ”Mă rog la ea!”

Publicat: 23/12/2018 | 14:53
Betty Salam, declarație dureroasă în direct, despre mama sa: ”Mă rog la ea!”

Betty Stoian, fiica celebrului manelist Florin Salam, a făcut o declarație emoționantă, dar și dureroasă în același timp, în direct, la „Star Matinal de Weekend”. Ea a povestit că tot timpul o simte pe cea care i-a dat viaţă alături.

„De fiecare dată când îmi doresc ceva foarte mult, mă rog la ea (n.r. mama ei), nu mă rog la Dumnezeu. Sunt foarte credincioasă. Merg la biserică. Prefer să vorbesc cu ea. Nici nu mă trezesc bine şi se întâmplă”, a povestit Betty despre mama ei.

A slăbit repede după naștere

Fiica lui Florin Salam a devenit mamă în urmă cu două luni, atunci când a adus pe lume un băiețel pe care l-a botezat Matthias. Ea a explicat cum a reușit să scape de kilogramele în plus adunate pe parcursul sarcinii.

Betty Salam și iubitul ei, Cătălin Vișinescu, au devenit părinți la o vârstă foarte fragedă. Cu toate astea, nu se simt depășiți de nicio situație, ba chiar reușesc să-și facă timp și pentru ei.

Fata lui Florin Salam și-a dorit de exemplu ca după naștere să scape rapid de kilogramele acumulate, așa că a luat măsuri drastice și s-a pus pe făcut sport. Ea a mărturisit asta după ce a fost întrebată pe Instagram cum a revenit la formele de altădată.

„Betty, spune-mi, te rog, cum ai reușit să slăbești”, i-a scris o fană. Fără să stea prea mult pe gânduri și fiind o persoană sinceră cu fanii ei, Betty Stoian le-a împărtășit secretul ei, internautelor. „Mișcare, mișcare”, a scris și Betty Stoian, într-un comentariu, imediat după ce fana ei a întrebat-o cum a dat kilogramele în plus, jos.

Citește și...