Filmările secrete de la înmormântarea ”Împăratului Cristofor”. Ce a cântat Florin Salam lângă coșciugul interlopului

Publicat: 27/12/2018 | 23:22

Durere imensă în lumea interlopă. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Temutul lider al clanului Duduianu a fost condus, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, pe ultimul drum. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmările secrete de la înmormântarea „Împăratului Cristofor”, în care se observă clar ce a cântat Florin Salam lângă coșciugul interlopului.

(VEZI AICI: ”PRINȚII MANELELOR”, ÎN PELERINAJ LA CATAFALCUL ”ÎMPĂRATULUI” DUDUIANU)

A fost jale mare în localitatea Lilieci din județul Ialomița, locul în care a locuit temutul Cristofor. Membrii familiei celui cunoscut drept ”Împăratul” au dorit ca legendarul interlop să aibă parte de funeralii cum nu s-au mai văzut. Mobilizarea a fost exemplară, iar ”spuma” maneliștilor a fost convocată de clanul Duduianu pentru a cânta la priveghi și înmormântare. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Florin Salam s-a abținut cu greu să nu plângă

În ultima noapte de priveghi, Florin Salam a cântat lângă catafalcul unde era depus trupul neînsuflețit al lui Cristofor Duduianu. Timp de mai multe minute, celebrul cântăreț de manele a interpretat melodii de jale. Artistul a fost vizibil afectat și cu greu și-a putut stăpâni lacrimile. În tot acest timp, Anaser, unul dintre fiii „Împăratului”, era distrus de durere și își lovea capul cu mâinile.

Melodiile pe care Florin Salam le-a interpretat la priveghiul lui Cristofor Duduianu i-au făcut pe cei prezenți să urle de durere, în special pe Anaser, unul dintre fiii „Împăratului”

(CITEȘTE ȘI: CUM A MURIT ”REGELE LUMII INTERLOPE”)

Ca, de altfel, și multe dintre persoanele care erau lângă sicriul lui Cristofor, conform imaginilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Versurile lui Florin Salam au creat isterie în încăperea unde era depus trupul neînsuflețit al celui supranumit ”Împăratul”.

„Ies afară, încep și zbier, mor cu foc de Anaser”

Cadrele sunt unice și vor rămâne, cu siguranță, în istorie.

“Nu intră mâncarea în mine, pleci, tată, de lângă mine! /  Și rămân cu frații mei, fără tata lângă noi

“Ies afară, încep și zbier, mor cu foc de Anaser / Care îl aștepta acasă şi acum îl vede mort pe masă / Îl aștepta cu nerăbdare, să scape de închisoare

“Iartă-mă copilul meu, că te las când ți-e mai greu / Copilul meu, mă duc la Dumnezeu / Însă eu te rog ceva, să nu-ți lași familia

“Patru ani te-am așteptat și acum rău te-am supărat / Tu când ai venit pe acasă, îți vezi tatăl mort pe masă

Pe 20 decembrie, zeci de persoane l-au condus pe ultimul drum pe Cristofor Duduianu. Printre cei prezenți la funeralii s-au numărat și numeroși lideri de clan din toate regiunile României. Florin Salam, Adrian Minune și Sorinel Puștiu sunt doar câteva nume sonore din lumea manelelor, care au participat la cermonia de la Lilieci. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Probleme grave de sănătate

În ultima perioadă din viață, Cristofor Duduianu se confrunta cu grave probleme de sănătate, în special din cauza diabetului, iar în urmă cu aproape trei săptămâni a fost transferat în comă de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Carol Davila, acolo unde a fost supus unei operații destul de complicate (DETALII AICI). La câteva zile distanță după intervenție, “Împăratul” și-a dat ultima suflare. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...