”Prinții manelelor”, în pelerinaj la catafalcul ”Împăratului” Duduianu

Publicat: 19/12/2018 | 23:25

Vestea că liderul clanului Duduienilor s-a stins din viață a căzut ca un fulger peste lumea interlopă. (Cât câștigi dacă faci videochat?) Imediat după ce trupul neînsuflețit al lui Cristofor a fost adus acasă, familia a început mobilizarea pentru grandioasa ceremonie funerară. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini fabuloase de la priveghiul legendarului interlop. ”Prinții manelelor” au fost în pelerinaj la catafalcul “Împăratului” Duduianu. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL BOSS AL TVR-ULUI SE RECĂSĂTOREȘTE LA 66 DE ANI CU O CUNOSCUTĂ JURNALISTĂ DE LA DIGI!)

La scurt timp după ce s-a aflat de tragedia care s-a petrecut în familia Duduianu, în lumea interlopă din România s-a ”dat alarma”, iar cei care l-au cunoscut pe Cristofor s-au mobilizat de urgență pentru a organiza o înmormântare fără precedent. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

În localitatea Lilieci din județul Ialomița, acolo unde a locuit cel supranumit ”Împăratul lumii interlope”, e forfotă mare pentru că membrii familiei Duduianu vor ca legendarul Cristofor să aibă parte de funeralii faraonice. Familia lui Cristofor a convocat ”spuma” maneliștilor pentru a cânta la priveghi. (NU RATA, AICI: NICOLETA LUCIU ȘI-A ADUS ÎN PRAG DE FALIMENT SINGURA AFACERE)

Imagini în premieră de la priveghi

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, imagini de la priveghiul renumitului Cristofor. Clanul Duduienilor a ridicat un cort imens, în curtea casei în care a locuit Cristofor Duduianu. Aici, toți cei care vor veni să aducă “Împăratului lumii interlope” un ultim omagiu se delectează cu cele mai alese preparate culinare și cele mai fine băuturi.

Marți seară, ”Prinții manelelor” au fost în pelerinaj la catafalcul ”Împăratului” Duduianu. Adrian Minune și Sorinel Puștiu au mers să depună o coroană de flori și să-l plângă pe vestitul lider al clanului.(CITEȘTE ȘI: CUM A MURIT ”REGELE LUMII INTERLOPE”)

Pelerinaj la catafalcul ”Împăratului” Duduianu

Florin Salam, așteptat la Lilieci

”Florin nu a fost în țară și nu a putut să ajungă până acum, dar mi-a transmis că imediat ce ajunge în țară o să vină la Lilieci. Toți liderii importanți din România și-au anunțat prezența. Toată lumea îl plânge pe Cristofor”, a mărturisit un membru al familiei Duduianu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

”Împăratul” Duduianu, omagiat cum se cuvine de apropiați

„A lăsat în urma lui un gol imens”

”A luptat din răsputeri, s-a stins cu ochii înlăcrimați. Cu siguranță și-ar fi dorit să stea lângă noi.(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) A lăsat în urma lui un gol imens, dar singurul loc de unde nu îl poate lua nimeni este inima familiei și unde va rămâne veșnic. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a spus, zilele trecute, un membru al familiei Duduianu, care a stat la căpătăiul lui Cristofor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...