Cum a murit ”Regele lumii interlope”: ”S-a stins cu ochii înlăcrimați!”

Publicat: 18/12/2018 | 22:59

Durere fără margini în lumea interlopă, după ce legendarul Cristofor Duduianu a încetat din viață, sâmbătă dimineață, într-un spital din Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturii tulburătoare din interiorul temutei familii. (Cât câștigi dacă faci videochat?)”Regele lumii interlope” s-a stins cu ochii înlăcrimați. (CITEȘTE ȘI: INTERLOPUL CRISTOFOR DUDUIANU VA FI ÎNMORMÂNTAT CA UN ÎMPĂRAT)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor mărturisiri inedite despre ultimele clipe de viață ale legendarului lider al clanului Duduianu. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Unul dintre membrii familiei a povestit cum s-a stins din viață ”Regele lumii interlope”. (CITEȘTE ȘI: MISS UNIVERSE ROMÂNIA 2011 A ”RUPT TĂCEREA” DESPRE CÂȘTIGĂTOAREA EXATLON)

„A lăsat în urma lui un gol imens”

”A luptat din răsputeri, s-a stins cu ochii înlăcrimați. Cu siguranță și-ar fi dorit să stea lângă noi.(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) A lăsat în urma lui un gol imens, dar singurul loc de unde nu îl poate lua nimeni este inima familiei și unde va rămâne veșnic. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a mărturisit un membru al familiei Duduianu, care a stat la căpătăiul lui Cristofor.

Mai mult decât atât, în mediul virtual, aproape toți cei care l-au cunoscut pe ”Regele lumii interlope” au postat nenumărate mesaje de condoleanțe. ”Dumnezeu te-a luat la El. Vărul meu a lăsat un ocean de lacrimi în urma lui. E păcat, Cristofor. Aveai doar 57 de ani. Vărule, drum lin”/ Dumnezeu să-l ierte! Dar l-a luat prea devreme pentru noi. N-a murit niciodată. Ne-ai părăsit devreme. Dumnezeu să-l ierte și de sus să ne vezi mereu” / “Dumnezeu să-l odihnească pe tăicuțul tău. Mare pierdere pentru neamul nostru. Sincer îmi pare rău că nu pot fi prezent lângă voi la necazul ăsta mare”, sunt doar câteva din sutele de mesaje pe care le-a primit familia Duduianu. (NU RATA, AICI: PORNO-POLIȚISTA A FOST NORA UNUI GENERAL LEGENDAR ÎN MINISTERUL DE INTERNE)

Familia Duduianu își plânge liderul

Se anunță funeralii faraonice pentru legendarul Cristofor

Imediat ce s-a aflat de moartea fulgerătoare a temutului lider, în lumea interlopă a Capitalei s-a ”dat alarma” și toți cei care l-au cunoscut și i-au fost apropiați lui Cristofor s-au mobilizat de urgență pentru a organiza o grandioasă ceremonie funerară, în localitatea Lilieci, acolo unde bărbatul a locuit. (CITEȘTE ȘI: SALAM S-A ÎNTOVĂRĂȘIT CU MAFIOȚII ȘI AMENINȚĂ)

A fost iubit de multă lume și merită să fie înmormântat ca un Împărat. O să vină lume din toată țara. Se pregătesc mese gigantice pe care o să fie așezate cele mai bune bucate. Așteptăm să vină toți lăutarii mari din țară pentru că l-au iubit enorm pe Cristofor. A fost un om de milioane”, a mărturisit un membru al familiei Duduianu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...