Salam s-a întovărășit cu mafioții și amenință: ”Vă sparg, să moară mama! Stați la un loc!”

Publicat: 17/12/2018 | 20:42

După ce, în urmă cu două luni, a fost victima unui episod violent la Milano, Florin Salam scoate ”artileria grea”. (Cât câștigi dacă faci videochat?) Cel supranumit ”Regele manelelor” s-a întovărășit cu mafioții și, acum, se dezlănțuie la adresa “dușmanilor” săi. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale cu vestitul artist. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE FILMĂRI CU SALAM DUPĂ BĂTAIA DE LA MILANO)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul memorabile al căror protagonist este celebrul manelist Florin Salam. La aproximativ două luni după ce a fost bătut la un eveniment în Italia, ”Regele manelelor” a explodat la adresa rivalilor săi.(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Weekendul trecut, Florin Salam a participat la o mega-petrecere organizată de mai mulți membri ai unui clan din România. Mai întâi, artistul i-a încântat pe participanți cu melodiile sale, făcând un show de zile mari. Apoi s-ar fi pus și el pe petrecut. La un moment dat, după ce ar fi băut câteva pahare, Florin Salam s-a dezlănțuit la adresa “dușmanilor” săi, alături de unul dintre membrii temutului clan. (NU RATA, AICI: FLORIN SALAM A APRINS RĂZBOIUL ÎN LUMEA INTERLOPĂ)

Artistul a ținut să transmită un mesaj fără echivoc celor care îi vor răul.”L-am supărat fără să vreau, pe el și pe frații lui. Familia mea e familia mea. Când se ceartă Ciprian cu Emi, Emi îl iartă pe Ciprian și pe mine la fel. Vreți să vă spun ceva? Vă și bat pe ăștia care nu mă înțelegeți. Vă bat pentru că am bază pe ăștia. Vă sparg, să moară mama! (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Stați la un loc, dacă băgați contre între mine și familia asta”, a afirmat Florin Salam în timp ce gesticula frenetic, cu pumnul strâns, în fața camerei de filmat.

Florin Salam scoate ”artileria grea”

Florin Salam, răpit după bătaia încasată

La sfârșitul lui octombrie au fost clipe de coșmar pentru Florin Salam, la un botez din Milano. Manelistul și un interlop cunoscut sub numele de Lower Stan au fost personajele principale. Zeci de minute, bărbatul s-a distrat pe melodiile artistului și a dat dedicație după dedicație. La un moment dat, din senin, Lower Stan i-a aplicat un pumn în figură manelistului (VEZI AICI DETALII)Agresorul a lovit atât de puternic, încât Florin Salam a căzut din picioare.(NU RATA, AICI: MEDICII L-AU “CUSUT” PE VLADIMIR DRĂGHIA ȘI APOI AU DECIS SĂ…)

Interlopul a fost calmat cu greu

Lower Stan a fost calmat cu greu să nu-l snopească în bătaie pe Florin Salam. Lucrurile nu s-au încheiat, însă, aici. După ce s-a ridicat de la pământ, “Regele manelelor” a fost înconjurat de mai mulți apropiați de-ai agresorului și scos din sala din Milano, unde avea loc botezul. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT COMBINAȚIILE FINANCIARE ALE MEGA-CUNOSCUTEI VEDETE TV ANDREEA RAICU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...