Primele filmări cu Salam după bătaia de la Milano! A cântat în lacrimi & s-a pupat pe gură cu un ”plătitor”

Autor: I.D.
Publicat: 12/11/2018 | 22:56

La sfârșitul lunii trecute, Florin Salam și-a anunțat fanii că se lasă de cântat, după ce a fost bătut și răpit în Italia, unde a participat la un eveniment organizat de câțiva interlopi(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Cu toate că a avut parte de momente mai puțin plăcute, între timp, cel supranumit ”Regele manelelor” a revenit asupra deciziei și, zilele trecute, a făcut un show de neuitat, într-un local din Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, imagini uluitoare cu renumitul manelist. (CITEȘTE ȘI: FILIERA CHINEZĂ A “EXPATRIAT” 130 MILIOANE €!)

După ce a fost bătut la un botez unde a fost chemat să întrețină atmosfera, Florin Salam a mărturisit că nu va mai cânta în viața lui. La două săptămâni după violentul episod din Italia, artistul s-a răzgândit și a făcut un show de zile mari, duminică seară, într-un renumit local din zona Berceni a Capitalei. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) 

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații și imagini de-a dreptul spectaculoase, de la prima cântare pe care a susținut-o ”Regele manelelor” după ce a fost făcut K.O. la Milano. (NU RATA, AICI: DUPĂ ÎNFRÂNGEREA CARE LE-A DEMIS ANTRENORUL, FOTBALIȘTII ASTREI AU FĂCUT-O LATĂ ÎN CLUB)

A încins atmosfera în stilul caracteristic

La insistențele lui Mihnea, fratele capului lumii interlope din Capitală, Mircea Nebunu, Florin Salam a revenit în lumina reflectoarelor cu un show de senzație, la o nuntă din Berceni. Într-o formă de zile mari, cel supranumit ”Regele manelelor” a cântat, în stilul caracteristic, melodie după melodie, și a strâns o mică avere din sumele pe care le-a primit pentru dedicații.

Când atmosfera s-a încins, renumitul manelist a făcut un gest de-a dreptul surprinzător, chiar și în euforia generală. Florin Salam s-a pupat pe gură cu un ”plătitor calificat”.

Florin Salam s-a pupat pe gură cu un ”plătitor”

Mai mult decât atât, revenirea a fost una vizibil emoționantă pentru artist. La un moment dat, în timp ce cânta o melodie de dragoste, Florin Salam a fost copleșit de sentimente și a izbucnit în plâns. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)  Preț de câteva minute, Florin Salam a cântat cu lacrimi în ochi, spre uimirea celor din jur. (NU RATA, AICI: RĂZVAN BOTEZATU, ÎN MOARTE CLINICĂ DUPĂ UN CUMPLIT ACCIDENT)

”Regele manelelor” a cântat cu ochii în lacrimi

Florin Salam, răpit după bătaia încasată

La sfârșitul lui octombrie au fost clipe de coșmar pentru Florin Salam, la un botez din Milano. Manelistul și un interlop cunoscut sub numele de Lower Stan au fost personajele principale. Zeci de minute, bărbatul s-a distrat pe melodiile artistului și a dat dedicație după dedicație. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

La un moment dat, din senin, Lower Stan i-a aplicat un pumn în figură manelistului (VEZI AICI DETALII). Agresorul a lovit atât de puternic, încât Florin Salam a căzut din picioare. (NU RATA, AICI: POLIȚISTĂ, BĂTUTĂ DE UN COLEG CHIAR ÎN SECȚIE)

Interlopul a fost calmat cu greu

Lower Stan a fost calmat cu greu să nu-l snopească în bătaie pe Florin Salam. Lucrurile nu s-au încheiat, însă, aici. După ce s-a ridicat de la pământ, “Regele manelelor” a fost înconjurat de mai mulți apropiați de-ai agresorului și scos din sala din Milano, unde avea loc botezul. (CITEȘTE ȘI: DE FRICA INTERLOPILOR, FLORIN SALAM ȘI-A TRANSFORMAT CASA ÎN FORTĂREAȚĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...