Nicoleta Luciu și-a adus în prag de faliment singura afacere! Ce datorii a strâns soția ”Regelui cazinourilor”

Autor: I.D.
Publicat: 18/12/2018 | 22:59

Chiar dacă este căsătorită cu cel supranumit ”Regele cazinourilor”, Nicoleta Luciu nu a împrumutat rețeta lui de succes în business. Astfel că și-a adus în pragul falimentului singura afacere pe care o deține. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre situația alarmantă în care se află firma vedetei. (CITEȘTE ȘI: PORNO-POLIȚISTA A FOST NORA UNUI GENERAL LEGENDAR ÎN MINISTERUL DE INTERNE)

În timp ce renumitul ei soț, Zsolt Csergo, produce milioane de euro, construind un adevărat imperiu și câștigându-și renumele de ”Rege al cazinourilor”, Nicoleta Luciu și-a adus propria afacere în pragul dezastrului. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) firma pe care vedeta a înfințat-o în urmă cu aproximativ 12 ani, Nicoleta Luciu Company, ce are ca domeniu principal activități de interpretare artistică (spectacole) și care are o cifră de afaceri de 6.750 lei, se află aproape de faliment. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Date oficiale arată că, în anul 2017, singura afacere pe care o deține vedeta  a înregistrat pierderi de aproximativ 59.014 lei. Chiar dacă este căsătorită cu unul dintre cei mai prolifici afaceriști de la noi din țară, Nicoleta se pare că nu se pricepe prea bine la acest capitol, iar cifrele sunt dovada clară. (CITEȘTE ȘI: MISS UNIVERSE ROMÂNIA 2011 A ”RUPT TĂCEREA” DESPRE CÂȘTIGĂTOAREA EXATLON)

Nicoleta Luciu nu a împrumutat rețeta de succes a soțului

Nicoleta Luciu a devenit soția lui Zsolt Csergo în urmă cu șase ani

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au făcut nunta pe 21 aprilie 2012, după şapte ani de la primul sărut. Cei doi au împreună patru copii. Primul dintre ei este Zsolt Junior, iar ceilalţi trei sunt tripleţii Kim, Karoly şi Kevin. (CITEȘTE ȘI: INTERLOPUL CRISTOFOR DUDUIANU VA FI ÎNMORMÂNTAT CA UN ÎMPĂRAT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...