Fostul boss al TVR-ului se recăsătorește la 66 de ani cu o cunoscută jurnalistă de la DIGI!

Autor: I.D.
Publicat: 18/12/2018 | 23:00

Veste mare în lumea bună! La 66 de ani, fostul boss al TVR-ului s-a hotărât să-și pună pirostriile. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) După ce a divorțat, celebrul scriitor Stelian Tănase se recăsătorește cu o cunoscută jurnalistă de la DIGI. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a dezvăluit în premieră, cu mai bine de patru ani în urmă, relația celor doi, iar acum vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre fericitul eveniment. (CITEȘTE ȘI: PORNO-POLIȚISTA A FOST NORA UNUI GENERAL LEGENDAR ÎN MINISTERUL DE INTERNE)

Cine spune că dragostea ține cont de vârstă se înșală amarnic. La 66 de ani, Stelian Tănase pare să fie un romantic incurabil. Recent, fostul director al televiziunii naționale a luat o hotărâre foarte importantă. După ce a divorțat de fosta parteneră de viață, celebrul scriitor și-a cerut de soție iubita cu 24 de ani mai tânără. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Stelian Tănase și Elena Vijulie, alături de Principesa Elena și de soțul ei, Alexander Phillips Nixon, la lansarea volumului „Conversații cu Regele Mihai”

Astfel, Stelian Tănase se căsătorește cu Elena Vijulie, o cunoscută jurnalistă de la DIGI. În urmă cu doar câteva zile, fostul boss al TVR-ului a depus cererea de căsătorie la Direcția Publică de Evidență a Persoanelor și Stare Civilă de la Sectorul 1. Așa că în viitorul apropiat, renumitul scriitor și jurnalist și mai tânara sa iubită vor merge în fața ofițerului de stare civilă. (NU RATA, AICI: MISS UNIVERSE ROMÂNIA 2011 A ”RUPT TĂCEREA” DESPRE CÂȘTIGĂTOAREA EXATLON)

Discret cu viața personală

Elena Vijulie a avut o contribuție importantă la apariția volumului „Conversații cu Regele Mihai”, al cărui autor este Stelian Tănase

Stelian Tănase nu și-a pus niciodată viața pe “taraba” presei. Puțini sunt cei care știu detalii personale despre fostul boss al TVR-ului. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Chiar și internetul este “zgârcit” când cauți astfel de date despre Stelian Tănase. Blogul unui jurnalist pomenește că, în trecut, scriitorul a fost căsătorit cu Nineta, care lucra, înainte de ’89, ca documentaristă la Bibliotecă Centrală de Stat. (NU RATA, AICI: INTERLOPUL CRISTOFOR DUDUIANU VA FI ÎNMORMÂNTAT CA UN ÎMPĂRAT CU MANELE ȘI MESE GIGANTICE!)

În urmă cu câțiva ani se zvonea, de asemenea, că fostul șef de la TVR ar fi avut o relație cu doctorița Daniela Roșca. Pe atunci, Stelian Tănase era căsătorit și, mai mult, despre femeia cu care se vehicula că ar avea o aventură se spunea că ar fi fost iubita lui Emil Constantinescu, președintele țării în acele vremuri. (CITEȘTE ȘI: SALAM S-A ÎNTOVĂRĂȘIT CU MAFIOȚII ȘI AMENINȚĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...