Legendarul interlop Cristofor Duduianu e ținut în viață de aparate… A fost transferat în comă de la închisoare la spital!

Autor: I.D.
Publicat: 10/12/2018 | 22:49

Cutremur de proporții în lumea interlopă din România. O nouă tragedie amenință să zdruncine clanul Duduienilor. După ce, în urmă cu aproximativ două luni, temutul Segher s-a stins din viață în urma unui infarct, legendarul Cristofor e acum ținut în viață doar de aparate. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a acestuia. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)  Cristofor Duduianu a fost transferat în comă de la închisoare la spital. (CITEȘTE ȘI:  ILIE NĂSTASE I-A BĂGAT MÂNA ÎNTRE PICIOARE IUBITEI LUI GERARD DEPARDIEU)

Norii negri par să nu se risipească de pe ”cerul” clanului Duduianu. După ce, în urmă cu două luni, lumea interlopă a fost în stare de șoc, când temutul Segher a murit în închisoare, acum, vestitul clan e pe cale să primească o nouă ”lovitură” crâncenă. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), legendarul interlop Cristofor Duduianu are grave probleme de sănătate. Zilele trecute, a fost transferat în comă de la închisoarea Rahova, acolo unde era încarcerat, la un spital din Capitală. Din câte se pare, problemele cu diabetul cu care se confrunta în ultima perioadă s-au agravat destul de tare, iar acum temutul Cristofor se află într-o situație delicată. (NU RATA, AICI: EL E NOUL PARTENER AL CUNOSCUTULUI EX-JURAT DE LA ”BRAVO, AI STIL!”)

 Soția lui Cristofor, mărturisiri emoționante

 ”Este la un spital din București. Doctorii l-au adormit pentru că se află conectat la aparate. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Nu vreau să discut mai multe despre starea lui Cristofor, a spus soția acestuia, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cristofor Duduianu alături de nepotul și strănepotul său

Ion Duduianu, zis „Segher”, a murit la Găești

În octombrie, a murit unul dintre marii lideri de clan, Ion Duduianu, zis „Segher”, fratele lui Pian. Pe fondul unor afecțiuni cronice, bărbatul, încarcerat la Găești, ar fi suferit un atac de cord. A fost dus la spitalul din oraș, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva luni, lui Ion Duduianu îi fusese refuzată eliberarea condiționată, din cauza antecedentelor. “Segher” mai avea de ispăşit doi ani dintr-o pedeapsă de 10 ani pentru cămătărie, constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi urma să intre în comisia de liberare condiţionată. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL CUNOSCUTEI CÂNTĂREȚE CERE PARTAJUL PE BANII DE LA CUNUNIA CIVILĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...