El e noul partener al cunoscutului ex-jurat de la ”Bravo, ai stil!” Are 23 de ani, a fost ospătar și…

Publicat: 09/12/2018 | 23:15

În vara acestui an, Răzvan Ciobanu a fost protagonistul unor scene-șoc, provocate chiar de către iubitul lui de la acea vreme, care l-ar fi agresat. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Creatorul de modă a apărut în public vânăt și cu ochii umflați, dar incidentul nu a ajuns în atenția poliției. Între timp, dintr-un film tragic, viața designerului s-a transformat într-o telenovelă pasională: acum s-a apropiat foarte mult de… alt bărbat, mult mai tânăr și cu pasiuni similare! 

Chiar dacă traiul alături de fostul său iubit nu era doar lapte și miere, Răzvan Ciobanu a dat cu greu cărțile pe față.

Răzvan Ciobanu a făcut haz de necaz

Relaţia noastră a fost una tumultuoasă. Noi suntem doi bărbaţi, care reacţionăm ca doi bărbaţi atunci când ne enervăm. Sigur că ne împingem, ne tragem câte un şut în fund, câte o palmă după ceafă. Când mi-am dat seama că îmi iubesc foarte tare partenerul, eu mi-am propus să nu mai am niciun fel de reacţii violente la adresa lui. Mi-am promis mie la începutul lunii ianuarie, când am cerut o a doua şansă şi am vrut să ne construim o relaţie frumosă, fără să mai lăsăm loc de alte prostii, că nu o să mai fiu isteric şi nu o să mai urlu. Am fost aşa. Mă trezesc şi acum noaptea. Nu îmi amintesc durerea fizică, ci doar zgomotul produs de acea bază de metal a scaunului care mi-a spart obrazul. (…)”, a fost prima mărturisire a designerului, care a explicat cum s-a iscat incidentul care a degenerat în bătaie. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

(Citește și: RĂZVAN CIOBANU, DEZVĂLUIRI DE PE PATUL DE SPITAL)

Noul partener al designerului a colindat lumea în lung și în lat

Iată că după „agonie” a venit și extazul în viața lui Răzvan Ciobanu. Acesta are un nou partener alături de care se afișează la evenimentele mondene. Este vorba de un turc în vârstă de doar 23 de ani, care este pasionat de modă, la fel ca Răzvan, doar că el nu a ajuns să ”creeze” haine, ci doar să le vândă momentan într-un magazin. Tânărul partener al faimosului designer a experimentat mai multe joburi până la vârsta asta, fiind inclusiv ospătar. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)

Cu banii câștigați, turcul a colindat lumea în lung și-n lat cu diverși prieteni și prietene, alături de care s-a distrat la culme, după cum se vede din imaginile publicate pe paginile lui de socializare.

Noul partener al designerului adoră să călătorească

Și lângă Ciobanu pare că se simte foarte bine. Într-o poză recentă, publicată de designer pe pagina lui de Instagram, cei doi stau foarte apropiați și zâmbesc, iar, în dreptul descrierii, creatorul de modă a pus explicația #imakehimlaugh (n.r. îl fac să râdă).

(CITEȘTE ȘI: RĂZVAN CIOBANU A PUBLICAT UN DOCUMENT-BOMBĂ ÎN SCANDALUL DROGURILOR!)

Răzvan și noul lui partener

Răzvan Ciobanu nu-l poate uita pe fostul iubit

Chiar dacă povestea lor de dragoste s-a încheiat de aproape jumătate de an, Răzvan Ciobanu a transmis recent un mesaj către fostul său iubit, în care vorbește despre acceptarea greșelilor.

(VEZI ȘI: RĂZVAN CIOBANU, MĂRTURISIRI SINCERE DESPRE RELAȚIA CU PĂRINȚII)

Încă mi se pare ciudat să aud: nu mai vreau să aud despre tine, nu mă mai căuta niciodată… Ești omul care m-ai rănit și m-ai dezamăgit cel mai tare! De ce este ciudat?! Hmmm… probabil trebuie să ajungi la 40 și de ani să poți înțelege și accepta ce greșeli faci/ai făcut tu. Probabil că la 30 și un pic de ani memoria ta este extrem de selectivă… Eu știam câte șuturi în gură pot lua, știam cât pot să duc, știam că limita toleranței mele este până la cer și înapoi.

Până acum două săptămâni habar nu am avut că până și mie îmi intră în acțiune sistemul de autoapărare. Involuntar, fără să-l chem, fără să-l cer… Asta nu înseamnă că doare mai puțin. Ba nu, doare mai tare! Și…?! Credeți că asta schimbă și sentimentele?! Sper să nu descoperiți vreodată… #eveningmood #instamod #designer #razvanciobanu #feelingblue”, a notat Răzvan Ciobanu în mediul online.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...