Răzvan Ciobanu a publicat un document-bombă în scandalul drogurilor!

Publicat: 26/09/2018 | 15:11
Răzvan Ciobanu a publicat un document-bombă în scandalul drogurilor!

Răzvan Ciobanu a făcut public un document care îi atestă nevinovăția, într-un dosar care a fost anchetat în vară. Designerul și fosta sa colegă de platou de la „Bravo, ai stil”, Raluca Bădulescu, au fost primele vedete care au dat declarații în calitate de martori. Răzvan Ciobanu și-a susținut nevinovăția încă de la început. 

Răzvan Ciobanu a făcut public documentul în care reiese că e nevoinovat în scandalul traficului de droguri pentru VIP-uri. El a postat pe Facebook documentul, alături de mesajul: „Încă o dată s-a demonstrat că ura, răutatea și neîncrederea sunt stări meschine pe care noi toți trebuie să le depășim. Așa cum am spus și înainte, o spun și acum, dar de data aceasta cu probe: Sunt nevinovat! Mulțumesc celor care mi-au stat alături, când toată lumea mea se năruia din nou…”.

 

Vedete şi manelişti celebri, suspectaţi într-un dosar de trafic de droguri la DIICOT

Suspecţii care vindeau canabis şi cocaină au fost ţintele unor percheziţii ale anchetatorilor. Potrivit unor surse, anchetatorii au emis mai multe mandate de aducere pe numele lui Adrian Cărbunescu zis Max. Elis Armeanca ar avea calitatea de suspect în dosar, în timp ce restul sunt audiaţi ca martori, printre care se numără și Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, potrivit observator.tv.

 

Citește și...