Răzvan Ciobanu, criză de nervi la DIICOT: ”De ce am fost chemat, habar n-am!”

Publicat: 12/07/2018 | 18:55

Răzvan Ciobanu a ajuns în fața procurorilor DIICOT! Designer-ul a avut o criză de nervi înainte de a intra la audieri. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu s-au prezentat astăzi în fața procurorilor DIICOT. Îninate de a intra la audieri, Răzvan Ciobanu a sudat țigările și era extrem de agitat. În momentul în care a ieșit, designer-ul nu a vrut să dea prea multe declarații. (CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A LUI ORESTE DUPĂ CE NUMELE LUI AR FI APĂRUT ÎN DOSARUL ”STUPEFIANTE PENTRU VIP-URI”)

„Nu știu nimic, de ce am fost chemat, habar n-am. Să vă spună cei dinăuntru, ei știu mai bine.”, a spus Răzvan Ciobanu la ieșirea de la DIICOT. (VEZI ȘI: RAZVAN CIOBANU, RALUCA BADULESCU SI ORESTE, AUDIATI LA DIICOT INTR-UN DOSAR DE TRAFIC ȘI CONSUM DE DROGURI! CE ALTE NUME GRELE DIN SHOWBIZ SUNT IMPLICATE)

Raluca Bădulescu a fost tranșantă în declarații

Pe de altă parte, Raluca Bădulescu a ieșit razant prin mulțimea de jurnaliști care o așteptau la ieșire și cereau lămuriri, iar vedeta a fost destul de tranșantă în declarații: „Nu comentez nimic, nu am ce să spun.”, a declarat Raluca Bădulescu. (Promotiile zilei la monitoare)

Vedete şi manelişti celebri, suspectaţi într-un dosar de trafic de droguri la DIICOT

În această dimineaţă, suspecţii care vindeau canabis şi cocaină au fost ţintele unor percheziţii ale anchetatorilor. Potrivit unor surse, anchetatorii au emis mai multe mandate de aducere pe numele lui Adrian Cărbunescu zis Max. Elis Armeanca ar avea calitatea de suspect în dosar, în timp ce restul sunt audiaţi ca martori, printre care se numără și Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, potrivit observator.tv.

Scandalul cu droguri a izbucnit la cinci zile după ce designerul Răzvan Ciobanu a făcut publice două imagini în care apare cu vânătăi la față. Creatorul de modă controversat a scris și un mesaj care a stârnit și mai mult misterul din jurul loviturilor pe care le avea la ochi.

Citește și...