Prima reacție a lui Oreste după ce numele lui ar fi apărut în dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri”

Publicat: 12/07/2018 | 16:15
După ce numele său ar fi apărut în dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri”, Oreste a răbufnit!
„Nu știu despre ce e vorba, vorbim despre o farsă?!”, a fost prima lui reacție a lui Oreste pentru libertatea. Apoi a sunat la redacția libertatea și a completat: „Am sunat chiar eu la DIICOT și mi-au spus că informația, în ceea ce mă privește, este falsă”.
Oreste a avut o reacție chiar și pe contul său de Facebook!

”Hai ca au pitrocit-o mult… In 2003 când îl torpilam cu același aplomb pe Adrian Nastase, am fost chemat la audieri la Parchet fiind suspectat ca am întreținut raporturi cu minore din Republica Moldova. Presa obedienta a titrat atunci ca sunt locotentul lui Nuțu Camataru… evident ca era o făcătură ordinara menită sa ma compromită. Astăzi Ciuma Roșie încearcă același scenariu stupid, iar site-ul al cărui patron este Pandele, printul Consort al Ciumafaiei Roz, Firea publica mizeria asta: Luni voi merge la DIICOT Ploiești sa văd despre ce este vorba! Înțeleg ca e un război total! Foarte bine, mi l-am asumat și merg mai departe! Fără mila! Fără prizonieri ! ca sa citez un spagasin obedient pupător de fese infracționale!”, a scris Oreste pe contul său de Facebook.

Elis Armeanca ar fi suspect de trafic de droguri

Manelistul Elis Armeanca ar fi suspectat de trafic de droguri de mare risc. El ar fi fost printre cei care livrau cocaină și canabis, drogurile care ar fi fost comandate de consumatori. Anchetatorii nu l-au găsit azi pe Elis Armeanca și l-au citat să vină mâine la audieri, la DIICOT Ploiești.
Un alt nume de pe listă este Marian Ionescu, care a spus: „Nu știu nimic, nu am nicio legătură și nu consum droguri”. În dosar, Marian Ionescu ar urma să fie audiat ca martor, iar fiul său, Carmin Ionescu, ar fi vizat în calitate de consumator de droguri. (Reduceri mari la jocuri PC)

Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu, la DIICOT

Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu s-au prezentat în fața procurorilor DIICOT.

„Nu știu nimic, de ce am fost chemat, habar n-am. Să vă spună cei dinăuntru, ei știu mai bine.”, a spus Răzvan Ciobanu, la ieșirea de la DIICOT.
Pe de altă parte, Raluca Bădulescu a ieșit razant prin mulțimea de jurnaliști care o așteptau la ieșire și cereau lămuriri, iar vedeta a fost destul de tranșantă în declarații.
„Nu comentez nimic, nu am ce să spun.”, a declarat Raluca Bădulescu.