Răzvan Ciobanu, mesaj dur pentru pretendenții fostului iubit: ”Vă rup picioarele!”

Publicat: 10/10/2018 | 23:06

Părea că după șase ani de relație, povestea de dragoste dintre celebrul designer Răzvan Ciobanu și iubitul lui, Marius, ar fi ajuns la final. Adevărul este însă altul. Fostul jurat de la ”Bravo, ai stil!” a revenit la sentimente mai bune și are un mesaj  pentru pretendenții fostului său iubit.

„Domnilor, aceştia mici, care îi scrieţi voi fostului meu prieten, vedeţi că nu l-am lăsat în pace, ca să ne înţelegem. Eu sunt acolo. Suntem aşa, pe acolo. Pe care vă prind, vă rup picioarele. Da, îl iubesc. Am uitat tot ce mi-a făcut. Să încheiem subiectul aici”, a spus Răzvan Ciobanu la Xtra Night Show. (CITEȘTE ȘI: RĂZVAN CIOBANU A PUBLICAT UN DOCUMENT-BOMBĂ ÎN SCANDALUL DROGURILOR!)

Răzvan Ciobanu, bătut de fostul iubit

Răzvan Ciobanu și fostul lui iubit, Marius, și-au spus „adio” într-un mod de-a dreptul dureros, atât la figurat, cât, mai ales, la propriu. Fostul jurat de la ”Bravo, ai stil!” ar fi fost, pur și simplu, ”călcat în picioare” de fostul partener. Însă chiar și așa… Răzvan Ciobanu pare să-l fi iertat pe Marius pentru acea ”ieșire”. (VEZI ȘI: RĂZVAN CIOBANU, MĂRTURISIRI SINCERE DESPRE RELAȚIA CU PĂRINȚII, DUPĂ CE A POZAT CA-N REVISTELE PENTRU ADULȚI. A VORBIT ȘI DESPRE MOARTE)

”Medicul a mers acasă la Răzvan, acolo unde a primit vestea că relația lor a ajuns la final. Această veste pare că l-a scos din minți pe medic, iar discuțiile dintre cei doi au degenerat într-o bătaie în toată regula. Marius a pus mâna pe un scaun și l-a lovit pe Răzvan cu bestialitate. L-a lovit așa tare încât scaunul s-a rupt, iar urmele sunt vizibile pe fața lui Răzvan. Medicul nu s-a lăsat până nu  i-a dat un pumn în față de l-a lăsat lat pe designer”a declarat un apropiat al lui Răzvan Ciobanu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Citește și...