Soțul cunoscutei cântărețe cere partajul pe banii de la cununia civilă: ”S-a bucurat și la robotul de bucătărie al mamei, plus că…”

Publicat: 09/12/2018 | 23:15

E război total între cântăreața Bianca Rus și cel care i-a devenit soț în urmă cu doar o lună. Ba chiar a fost nevoie și de intervenția polițiștilor. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Asta după ce Antonio Giani a mers la magazinul de haine second hand pe care cântăreața îl deţine, iar acolo i-ar fi aplicat soției lovituri în abdomenul recent operat. Antonio a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, că altele sunt, de fapt, cauzele durerilor soției sale și că banii sunt cei care contează pentru ea. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Telenovela sfârșitului a ajuns și în atenția poliției. La nici două luni de la nuntă răsunătoare pentru care Bianca Rus și-a tăiat și stomacul, se strigă darul din nou. De această dată, la partaj. Soțul cântăreței, Antonio Giani, susține că mariajul cu Bianca este de coșmar și vrea să rupă orice legătură, și implicit certificatul de căsătorie (DETALII AICI).  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

„Nu mai am ce să mai iau de la ea”

La mijloc sunt, însă, și banii obținuți la nunta și cununia civilă, dar și cadourile. De când a părăsit căminul conjugal, Antonio a vrut să-și mai dea întâlnire cu soția doar la notar, să divorțeze. Zilele trecute, fotoreporterii CANCAN.RO l-au zărit mergând în vizită la magazinul cu haine second hand al cântăreței. Acesta a părăsit locul relaxat, vorbind la telefon. În urma lui, însă, a sosit și un echipaj al poliției. Apropiații Biancăi au declarat pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că artista i-a chemat pe oamenii legii pentru că soțul ar fi agresat-o lovind-o cu pumnul în burtă. Minciuni, spune Antonio.  (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Păi, m-am dus, că aveam drum pe acolo, am văzut că e deschis la magazin și am vrut să văd cum fac cu divorțul că vreau să scap cât mai repede de ea. Dacă am renunțat la tot, la bani, la aur, nu mai am ce să mai iau de la ea, am zis să urgentez, că la tribunal durează șase, șapte luni. Dacă era o fată finuță, zicea bine domne, ne vedem mâine, mergem la notar, îți aduc bănuții tăi. Minte cu nerușinare în continuare, nici nu m-am atins de ea.

– Poliția de ce a chemat-o?

Ca să iasă circul mai mare. Ea e obișnuită, își face publicitate cu scandaluri.

– Bine, bine… dar poliția nu o chemi așa doar că vrei tu.

– Uite așa a chemat-o. I-am zis «De ce ai mințit prima oară că ți-am luat aurul, ia uite, ai verigheta pe deget. Ia dă-mi verigheta». Și ea a închis pumnul. Dar să-i dau… mă bufnește și râsul, ea fabulează mult, crede ce minte, are o problemă. Dacă o băteam, venea poliția cu salvarea”, susține bărbatul. (CITEŞTE AICI: Cunoscuta cântăreață divorțează la o lună de la nuntă)

„Mănâncă toate prostiile, d-asta o doare burta, nu am lovit-o”

Antonio susține că durerile abdominale ale Biancăi sunt din alte motive, nicidecum din pricina unor lovituri: “Normal, mănâncă toate prostiile, nu mănâncă când trebuie, d-asta o doare burta, nu am lovit-o, nici nu m-am atins de ea. În secunda doi venea cu certificat medico-legal dacă are dreptate, femeia minte foarte tare”.

După operația de micșorare a stomacului, Bianca a slăbit vreo 40 de kilograme. Soțul spune că i-a fost alături și că a și hrănit-o. Ba chiar ar fi primit împrumut de la soacră un robot de bucătărie de care, susține Antonio, Bianca nu a mai vrut să se despartă.

S-a bucurat la un robot de bucătărie, gândește-te și tu. Atunci, după operație, ne-a împrumutat mama un robot de bucătărie că nu avea în casă, să pot să-i fac ce trebuia acolo, să am grijă de ea, mâncare pasată și când i-a cerut mama robotul de bucătărie înapoi că îi trebuie, a zis păi e cadou. S-a bucurat la câteva sute de lei. Ce bani să mai văd eu de la ea, ce aur să mai văd eu de la ea? Am zis că nu-mi mai trebuie nimic. M-am dus să-i zic să divorțăm la notar și nu vrea, că vrea să mă târască prin scandaluri la tribunal, să facă bani”, a mai declarat Antonio. (VEZI ŞI: BIANCA RUS A RUPT TĂCEREA)

Cât despre partaj, Antonio susține că mai are de recuperat partea lui de bani primiți în dar la cununia civilă:

Banii de la nuntă, partea mea, i-am luat. De la starea civilă am banii la ea. Partea mea de bani de la starea civilă sunt la ea, nu vrea să-mi dea banii.

– Cum adică, după nuntă voi ați făcut jumi-juma darul? 

– Da, am făcut jumi-juma, ei au făcut credit la bancă ca să poată să plătească jumătate de nuntă. Și-or fi plătit creditul înapoi, nu știu ce au făcut”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...