Acasă » Exclusiv » Soțul cunoscutei cântărețe confirmă ”ruptura”: ”Am băgat divorț!”

Soțul cunoscutei cântărețe confirmă ”ruptura”: ”Am băgat divorț!”

De: Cancan 25/11/2018 | 22:18

La aproximativ o lună de când și-au unit destinele și au avut o nuntă cu sute de invitați, ginerică a înaintat actele de divorț. Vorbim despre cântăreața Bianca Rus, cea care, la începutul anului, și-a tăiat stomacul și a slăbit 40 de kilograme ca să fie o mireasă suplă. Scandalul ar fi început chiar la nuntă, între cele două soacre. Conform informaţiilor care au apărut în presă, Giani ar fi bătut-o pe Bianca și ar fi plecat de acasă cu banii și cu aurul. Soțul acuzat a mărturisit pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, că el ar fi victima și că mama Biancăi le-ar fi stricat mariajul. Acesta mai vine cu o serie de acuzații extrem de grave.

Cântăreața Bianca Rus ar avea toate șansele să intre în Cartea Recordurilor pentru cel mai scurt mariaj. Luna trecută, Bianca și Giani își jurau credință până la adânci bătrâneți și petreceau la nunta lor alături de 350 de invitați. Au plecat, apoi, în luna de miere, în Dubai. Și de acolo s-au întors cu scandal. Apropiații Biancăi au declarat pentru CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA că aceasta ar fi încasat bătaie de la soțul ei, care ar fi plecat de acasă cu tot aurul. Giani a răspuns acuzațiilor aruncând vina eșecului căsniciei asupra soacrei. (CITEȘTE ȘI: BIANCA RUS A FĂCUT NUNTA! CUM A ARĂTAT ROCHIA DE MIREASĂ)

„Am vrut să aplanez, mi-am luat hainele, am plecat”

”- N-am mai suportat ce mi s-a întâmplat din partea ei și a familiei ei și m-am hotărât să divorțez. Ea ascultă doar de mama ei. Ea nu poate să ia o decizie singură, d-asta m-am și săturat.

Ai atins-o, ai bătut-o?

– Nu, sub nicio formă, nu m-am atins de ea.

Ați avut conflicte verbale?

– N-a suportat că plec de acasă și a făcut o criză de nervi. Eu m-am retras liniștit, am vrut să aplanez, mi-am luat hainele, am plecat. N-are nicio problemă, nu are urme de agresiune pe ea, iese la evenimente, nu are nicio problemă. Dar, de nervi că am vrut să divorțez de ea, apelează la tertipuri d-astea.

– Dar ea a fost violentă cu tine?

Ce să mai zic…

– Te-a agresat în vreun fel?

– E violentă din naștere. Nu e vreo finuță, mai sare la bătaie, eu mă retrag. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar îți dai seama… Trebuie să mă apăr și eu într-un fel”, a spus Giani, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Soțul Biancăi Rus susține că nu a luat niciun ban din casă

Giani spune că nu a plecat cu niciun ban din casa Biancăi și nici cu aurul. Ba mai mult, acesta mai spune că nu i-a luat nici cadourile pe care i le-a făcut în timpul relației, că a întreținut-o tot timpul și că artista și mama ei ar vâna bărbați cu bani. 

”- Darul de nuntă este la ea, darul de la cununie este la ea, nu am plecat cu niciun ban.

– Câți bani ați strâns la evenimentele astea?

– E o sumă consistentă. A rămas cu ceva de pe urma mea. Partea ei de bani și-a păstrat-o intactă ca să se relanseze. Eu n-am zis nimic, asta vrei să faci, am susținut-o, nu-i problemă. Deci, ele cu asta se ocupă, a declarat mai demult, mi-a trimis cineva un articol, că ei îi trebuie bărbați magnați. În toată relația noastră am întreținut-o, n-a fost problemă. Mie nu-mi place să scot ochii nimănui, dacă fac un lucru bun sau o faptă bună, o fac pentru mine.

N-a fost problemă că am întreținut-o, părinții ei nu-i dau bani. Ea, nemaicântând, nu mai produce bani, n-a fost nicio problemă, ne-am iubit, a fost OK. Am acceptat și chestia asta. Eu știu că într-o familie contribuie și unul și altul, măcar cu o vorbă bună, eu n-am avut nimic din partea ei. Ideea e că am întreținut-o atâta timp și apar aceste mizerii cum că i-aș fi furat banii. Ce bani? Furam banii mei? Banii mei de la cununie sunt la ea în casă. Aurul pe care i l-am făcut cadou, îl poartă pe mâini, aurul ei personal e la ea în casă”, a mai spus soțul Biancăi Rus.

„Eu i-am deschis mintea”

Giani mai spune că s-a dedicat Biancăi trup și suflet, mai ales în momentele grele prin care cântăreața a trecut la începutul anului, atunci când și-a operat stomacul. (VEZI ȘI: BIANCA RUS, ÎN COSTUM DE BAIE PE PLAJĂ!)

”- Am ajutat-o să slăbească, am susținut-o, s-a operat, pentru că mama ei nu i-a dat voie să se opereze. Eu i-am deschis mintea și am mers în continuare împreună, am avut grijă de ea, o lună jumate n-am ieșit din casă. Am lăsat afaceri și tot ce am, am preferat să pierd bani din cauza… nu din cauza ei, că am făcut-o pentru noi. Și ea nu apreciază. I-am făcut de mâncare, am spălat vasele, am spălat hainele, de ce nu apreciază și ea?

O mai iubești, Giani?

– Am iubit-o foarte tare dar n-am pe cine să iubesc. Că articolele astea mă gândesc că de la ea au pornit și de la mama ei. Cred că mama ei a învățat-o, sau amândouă, să mă denigreze, să se răzbune. Dacă eu am plecat de acasă fără nimic și am băgat divorț… exact cu ce sunt ele obișnuite. Chiar mi-au spus acum ceva timp că lor le place scandalul, le place să se certe. Mi-am văzut de treaba mea, am luat-o pe cale legală pentru că am de recuperat niște bani. Cadoul de la nuntă, partea mea de bani, este în continuare la ea, îți dai seama…”, a mai declarat Giani.

Scandalurile ar fi început chiar în ziua nunții

Scandalurile dintre ei au început chiar în ziua nunții, când cele două cuscre ar fi avut de-a face cu intrigile. 

”I s-a părut mamei ei că mama ar fi împins-o când a venit să facă poze cu mine și cu ea. A căutat intrigi, scandal, au ele o strategie. Ele voiau să facă ce vor din mine și să ascult numai de ele, să mă îndepăreze de familie. Eu am o relație strălucită cu mama și familia mea este alături de mine atunci când îmi este greu. Ea e obișnuită cu scandalurile. A declarat acum ceva timp că un iubit de-al ei a forțat-o să mănânce savarine”, a mai mărturisit soțul Biancăi Rus.

Bianca Rus nu e străină de controverse publice. Pe celebrul bucătar Gheorg, care i-a fost partener de cântări și de emisiune, l-a acuzat că ar fi hărțuit-o sexual. De asemenea, cântăreața a fost, la rândul ei, acuzată că ar fi vrut să-i strice căsnicia impresarului ei. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat mâncare în casă”. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit faimos
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
×