Bianca Rus a rupt tăcerea, după ce ar fi fost furată și bătută de soț. “Nu se termină aici!”

Publicat: 27/11/2018 | 09:47

 

Bianca Rus şi Antonio s-au căsătorit în noiembrie, însă după nunta de miere pe care au petrecut-o în Dubai, relația lor ar fi luat-o pe un drum greșit, din cauza certurilor și tensiunilor. Bărbatul chiar și-ar fi agresat soția, pe care ar fi lovit-o, la un moment dat, cu picioarele în burtă. În plus, Bianca l-a acuzat că Antonio i-ar fi furat din casă mai multe bunuri.

”N-am mai suportat ce mi s-a întâmplat din partea ei şi a familiei ei şi m-am hotărât să divorţez. Ea ascultă doar de mama sa. Nu poate să ia o decizie singură, d-asta m-am şi săturat. Sub nicio formă, nu m-am atins de ea. N-a suportat că plec de acasă şi a făcut o criză de nervi. Eu m-am retras liniştit, am vrut să aplanez conflictul, mi-am luat hainele, am plecat.

N-are nicio problemă, nu are urme de agresiune pe ea, iese la evenimente, nu are nicio problemă. Dar, de nervi că am vrut să divorţez de ea, apelează la tertipuri d-astea. E violentă din naştere. Nu e vreo finuţă, mai sare la bătaie, eu mă retrag. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar îţi dai seama… Trebuie să mă apăr şi eu într-un fel”, s-a apărat Antonio, conform wowbiz.ro.

În replică, Bianca Rus, prezentă la un eveniment monden, s-a limitat să declare doar că ”asta este viaţa, cu bune şi cu rele, nu se termină aici! Eu sunt bine şi sper să trec cât mai rapid peste probleme. Am concerte, sunt invitată peste tot, ce mai… încerc să merg înainte”.

Citește și...