Ilie Năstase i-a băgat mâna între picioare iubitei lui Gerard Depardieu, de față cu acesta! Ce s-a întamplat după…

Publicat: 09/12/2018 | 23:15

După ce, ieri, v-am prezentat, în premieră mondială, imaginile șocante cu celebrul actor care i-a dat viață lui Obelix, astăzi vă prezentăm un nou episod din ”peripețiile” din București ale faimosului Gerard Depardieu. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie, în exclusivitate, detalii formidabile despre episodul uluitor care s-a petrecut într-un renumit local de lux din Capitală și ai căror protagoniști au fost: celebrul actor francez și legenda vie a tenisului românesc, Ilie Năstase.(CITEȘTE ȘI: FAIMOSUL GERARD DEPARDIEU, SCOS PE BRAȚE DINTR-UN RESTAURANT LIBANEZ LA BUCUREȘTI!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul uluitoare despre peripețiile de care a avut parte pe plaiurile mioritice faimosul Depardieu. După ce a susținut un formidabil spectacol, la Circul Metropolitan București, actorul francez împreună cu mai mulți membrii ai staff-ului, dar și cu o brunetă focoasă s-au dus să petreacă într-un restaurant de pe malul lacului Herăstrău, Aqua, acolo unde s-au delectat cu cele mai scumpe băuturi, printre care și faimoasele șampanii Armand de Brignac, dar și cu cele mai rafinate preparate culinare. Încă de când a venit se vedea că marele actor era “bine”. (NU RATA, AICI: PUȘTOAICA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU S-A FOTOGRAFIAT GOALĂ PUȘCĂ. ATENȚIE, IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR!)

Potrivit unei surse D.A.S. categoria Aaproape de miezul nopții, de cum a aflat că actorul francez a ales să petreacă în zona de nord a Capitalei, în renumitul local și-a făcut apariția fostul număr unu mondial, Ilie Năstase, împreună cu un milionar bucureștean, la bordul unui Mercedes S class negru. Pesemne că Ilie Năstase și Gerard Depardieu sunt prieteni destul de apropiați, nu au ratat ocazia și au marcat așa cum se cuvine revederea. Potrivit martorilor, la masa celor doi s-au revărsat râuri din cea mai bună licoare bahică, iar atmosfera a fost de-a dreptul incendiară, până când un simplu gest a ”dinamitat” întreaga seară. (NU RATA, AICI: IUBITA LUI ILIE NĂSTASE A APĂRUT TERIBIL DE… MULATĂ ÎNTR-UN HYPERMARKET. EA E SEXY-GOSPODINA!)

Depardieu și Ilie, scandal pe Nordului… și o mână băgată adânc între picioarele…

La un moment dat, atmosfera de la masa lui Depardieu a devenit tensionată, iar vinovat se pare că a fost fostul număr 1 mondial care a făcut o glumă mult prea deplasată, pe care francezul se pare că nu a gustat-o deloc. Potrivit sursei citate mai sus, în timpul discuțiilor celor doi, Ilie Năstase ar fi pipăit-o în zona intimă pe bruneta ce-l însoțea pe renumitul actor francez, iar de aici până la un tămbălău în toată regula nu a mai fost decât un pas. Pipăială a fost practic introducerea mâinii sub fustița brunetei ușor cam agresiv și evident, deloc protocolar. Imediat după gestul necugetat pe care l-a făcut fostul mare jucător de tenis senzualei brunete ce-l acompania pe artistul francez, Gerard Depardieu, care părea să fie destul de euforic, s-a ridicat de la masă, tunând și fulgerând, și-a strâns staff-ul și a părăsit în mare grabă localul, lăsându-l pe Ilie Năstase cu afaceristul cu care venise. (CITEȘTE ȘI: RAMONA PĂULEANU, ÎNLOCUITOAREA LUI BUSU LA METEO, E ”SCHIMBĂTOARE CA VREMEA” LA… SHOPPING!)

Gerard Depardieu, peripeții cu Ilie Năstase într-un restaurant de lux din București

Gerard Depardieu, scos pe brațe din restaurant

În urmă cu câteva zile, actorul cunoscut publicului larg pentru o mulțime de roluri memorabile, printre care Cyrano de Bergerac și Obelix, a avut nevoie de ajutorul gărzilor de corp în momentul în care a părăsit un renumit local cu specific libanez din Capitală. Gerard Depardieu a fost scos pe brațe din restaurantul miliardarului bucureștean Mohammad Murad, cel mai mare investitor din industria hotelieră, președinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc și proprietarul celui mai luxos lanț hotelier de pe litoral, ”perla” Phoenicia. (NU RATA, AICI: FIUL FAIMOSULUI DOCTOR CIOMU DUCE VIAȚĂ DE NABAB! ARE MERCEDES ȘMECHER ȘI…)

Gerard Depardieu a fost scos pe brațe din restaurant

Probleme în adolescență

Gérard Xavier Marcel Depardieu s-a născut în Chateaux in Indre, pe 27 decembrie 1948. A crescut într-o familie de muncitori, în mijlocul a cinci frați și surori. În copilărie, Gerard Depardieu petrece mai mult timp pe stradă decât la școală. Astfel că, la vârsta de 13 ani, el abandonează studiile, pe parcursul adolescenței sale fiind implicat în diverse furturi.

În 1964 părăsește Chateauroux pentru Paris, unde urmează cursurile de comedie ale lui Jean Laurent Cochet în același timp cu Claude Jade și Alain Doutey, care-l iau sub aripa lor ocrotitoare și unde o va întâlni pe Elisabeth Guignot, cu care se căsătorește în 1970 și cu care are doi copii: Guillaume Depardieu și Julie Depardieu. Se apucă să devoreze cu pasiune toate marile texte clasice formându-și, ca autodidact, o cultură solidă.(NU RATA, AICI: NARCISA A PIERDUT PROCESUL PENTRU PENSIE ALIMENTARĂ CU ”REGELE” GUȚĂ! JUDECĂTORII AU STABILIT CĂ…)

În 1970, Michel Audiard îi propune un rol mic în ”Le Cri du cormoran le soir au-dessus des jonques”. În 1974 este o revelație alături de Patrick Dewaere et Miou-Miou în ”Les Valseuses de Bertrand Blier” care este un succes dublat și de un scandal de proporții, dat de dialoguri și sexualitatea debordantă a personajelor.

După 1975 vine perioada sa de mari realizări alături de regizorii italieni Bernardo Bertolucci (1990) sau Marco Ferreri. Maurice Piialat îl distribuie în patru filme, dintre care două sunt remarcate: ”Police” și ”Sous le soleil de Satan”, care îi vor aduce un premiu internațional de interpretare la Veneția în 1985.

Francois Truffaut îi propune în aceeași perioadă rolurile de îndrăgostit pasionat, ”La Femme d’a cote” urmat de „Dernier Metro”, care va fi un succes comercial și care îi dă posibilitatea să obțină premiul Cesar în anul 1981. Notorietatea sa se extinde și în cinematografia americană, acolo unde i se propun primele roluri, cum ar fi cel din „Green Card”, cu Andie Macdowell (1990).

Cel mai bine plătit actor, acum 13 ani

Cu mai mult de 150 de filme, Gerard Depardieu este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei franceze, atât pentru varietatea rolurilor, cât și a temelor tratate. Gerard Depardieu a publicat două biografii: ”Vivant” în anul 2004, acolo unde a povestit toată pofta lui de viață și de râs și ”L’Insoumis”, care a fost lansată în 2006.(CITEȘTE ȘI: SEXY-NORA LUI ANGHEL IORDĂNESCU ARE POFTE SUSPECTE!)

După clasamentul anual făcut de publicația Le Figaro, Gerard Depardieu este declarat actorul cel mai bine plătit în anul 2005, cu 3,2 millioane de euro estimați, obținând în jur de 800.000 euro pentru fiecare film în care a jucat în acel an.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...