Faimosul Gerard Depardieu, scos pe brațe dintr-un restaurant libanez la București!

Publicat: 08/12/2018 | 22:43

La scurt timp după ce a aterizat în București, faimosul Gerard Depardieu a fost protagonistul unor momente uluitoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR. DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate mondială, imaginile șocante cu celebrul actor care i-a dat viață lui Obelix. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Francezul a fost scos pe brațe dintr-un restaurant libanez din București. (CITEȘTE ȘI: CRISTI BORCEA DĂ PETRECERE FARAONICĂ LA “DOI COCOȘI”)

Artistul a luat masa alături de un grup de prieteni, tot francezi, într-un local libanez foarte apreciat din Capitală. După mai multe ore, în care s-a delectat cu cele mai fine preparate culinare, dar și cu cele mai bune licori, faimosul Depardieu a fost protagonistul unor momente șocante. (NU RATA, AICI: IUBITUL BIANCĂI DRĂGUȘANU A FĂCUT SENZAȚIE LA NUBA CU O ”ARMATĂ” DE DOM PERIGNON)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut, în mega-exclusivitate mondială, filmările unice în al căror prim-plan este actorul cunoscut publicului larg pentru o mulțime de roluri memorabile, printre care Cyrano de Bergerac și Obelix. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU GERARD DEPARDIEU ÎN ROMÂNIA)

Scos pe brațe din restaurant

Din câte se pare, aerul tare din București nu i-a priit faimosului actor francez, care a avut nevoie de ajutorul gărzilor de corp în momentul în care a părăsit renumitul local cu specific libanez din Capitală. Pur și simplu, Gerard Depardieu a fost scos pe brațe din restaurantul miliardarului bucureștean Mohammad Murad, cel mai mare investitor din industria hotelieră, președinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc și proprietarul celui mai luxos lanț hotelier de pe litoral, ”perla” Phoenicia.

Mohammad Murad, cel mai mare investitor din industria hotelieră

La plecarea din local, artistul francez abia se ținea pe picioare, iar, la un moment dat, exact când să urce în bolidul de lux care urma să-l ducă la hotel, acesta și-a pierdut echilibrul și a fost la un pas să se prăvălească pe caldarâm. A salvat situația doar agilitatea de care a dat dovadă una dintre gărzile de corp, care a intervenit imediat și l-a ajutat pe actor să urce în mașină.

Faimosul Gerard Depardieu, scos pe brațe dintr-un restaurant libanez

La scurt timp după ce a fost ajutat să urce în automobil, faimosul Gerard Depardieu a căzut victima lui ”Moș Ene”. În drum spre hotel, artistul francez a adormit în mașină. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTUL FOTBALIST & BOMBA-SEXY S-AU RĂZGÂNDIT ȘI DIVORȚEAZĂ PÂNĂ LA URMĂ!)

Artistul francez a adormit în mașină

Gerard Depardieu, probleme în adolescență

Gérard Xavier Marcel Depardieu s-a născut în Chateaux in Indre, pe 27 decembrie 1948. A crescut într-o familie de muncitori, în mijlocul a cinci frați și surori. În copilărie, Gerard Depardieu petrece mai mult timp pe stradă decât la școală. Astfel că, la vârsta de 13 ani, el abandonează studiile, pe parcursul adolescenței sale fiind implicat în diverse furturi. (NU RATA, AICI: CELEBRUL MARIUS TUCĂ SE ÎNTOARCE ÎN TELEVIZIUNE! S-A ÎNȚELES DEJA CU INVENTATORUL PROTV-ULUI)

În 1964 părăsește Chateauroux pentru Paris, unde urmează cursurile de comedie ale lui Jean Laurent Cochet în același timp cu Claude Jade și Alain Doutey, care-l iau sub aripa lor ocrotitoare și unde o va întâlni pe Elisabeth Guignot, cu care se căsătorește în 1970 și cu care are doi copii: Guillaume Depardieu și Julie Depardieu. Se apucă să devoreze cu pasiune toate marile texte clasice formându-și, ca autodidact, o cultură solidă.

În 1970, Michel Audiard îi propune un rol mic în ”Le Cri du cormoran le soir au-dessus des jonques”. În 1974 este o revelație alături de Patrick Dewaere et Miou-Miou în ”Les Valseuses de Bertrand Blier” care este un succes dublat și de un scandal de proporții, dat de dialoguri și sexualitatea debordantă a personajelor.

După 1975 vine perioada sa de mari realizări alături de regizorii italieni Bernardo Bertolucci (1990) sau Marco Ferreri. Maurice Piialat îl distribuie în patru filme, dintre care două sunt remarcate: ”Police” și ”Sous le soleil de Satan”, care îi vor aduce un premiu internațional de interpretare la Veneția în 1985.

Francois Truffaut îi propune în aceeași perioadă rolurile de îndrăgostit pasionat, ”La Femme d’a cote” urmat de „Dernier Metro”, care va fi un succes comercial și care îi dă posibilitatea să obțină premiul Cesar în anul 1981. Notorietatea sa se extinde și în cinematografia americană, acolo unde i se propun primele roluri, cum ar fi cel din „Green Card”, cu Andie Macdowell (1990).

Cel mai bine plătit actor, acum 13 ani

Cu mai mult de 150 de filme, Gérard Depardieu este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei franceze, atât pentru varietatea rolurilor, cât și a temelor tratate. Gerard Depardieu a publicat două biografii: ”Vivant” în anul 2004, acolo unde a povestit toată pofta lui de viață și de râs și ”L’Insoumis”, care a fost lansată în 2006.

După clasamentul anual făcut de publicația Le Figaro, Gerard Depardieu este declarat actorul cel mai bine plătit în anul 2005, cu 3,2 millioane de euro estimați, obținând în jur de 800.000 euro pentru fiecare film în care a jucat în acel an .(NU RATA, AICI: SEXY-NORA LUI ANGHEL IORDĂNESCU ARE POFTE SUSPECTE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...