Celebrul Marius Tucă se întoarce în televiziune! S-a înțeles deja cu Inventatorul PROTV-ului

Publicat: 07/12/2018 | 16:53
CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că Marius Tucă va reveni, în curând, pe micile ecrane.  (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Și nu oricum, ci chiar cu emisiunea care l-a făcut celebru, pe vremuri, la Antena 1: Marius Tucă Show. Deși toată lumea se aștepta ca vestitul jurnalist să se întoarcă la postul unde s-a lansat „pe sticlă”, nu se va întâmpla așa. (VEZI ȘI: MARIUS TUCĂ, SALARIU COLOSAL LA TV! CÂT CÂŞTIGA JURNALISTUL PE VREMEA CÂND REALIZA ”MARIUS TUCĂ SHOW”)

Mari schimbări se întâmplă pe piața TV din România, în secret, în această perioadă, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a reușit să afle ce „bombe” vor fi detonate în următorul an. Toată lumea știe cine este Marius Tucă, iar emisiunea sa „Marius Tucă Show”, de la Antena 1, a fost „mama” talk-show-urilor din România. (Cât câștigi la un studio de videochat din București)  

Cum va fi noua emisiune

Marius Tucă își anunță revenirea pe micul ecran

Emisiunea a fost scoasă de mult timp din grila postului, dar Marius Tucă nu a renunțat definitiv la ea. Și, spre suprinderea și încântarea fanilor săi, va reveni în televiziune, cu aceeași emisiune de succes, doar că la un alt post TV. (NU RATA, AICI: CUM ARATĂ ACUM MARIUS TUCĂ ȘI CU CE SE OCUPĂ ÎN PREZENT)

Deși toată viața sa a fost legată oarecum de trustul Antena 1, noul show al lui Marius Tucă nu se va regăsi în grila viitoare a Antenelor, ci va fi difuzat la televiziunea Smart TV, pe care jurnalistul o deține alături de alte licențe. Emisiunea va păstra, conform apropiaților lui Marius Tucă, același spirit jurnalistic, cu bombe de presă, dar îmbinat și cu un umor tipic oltenesc.  Întrebat dacă emisiunea Marius Tucă Show va fi difuzată la Smart TV, și când, Marius Tucă a răspuns: „Da. În curând.”(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

„Primele ediții speciale o să le realizez în colaborare cu…”

Prima invitată a noii ediții a emisiunii „Marius Tucă Show” este Nadia Comăneci

”M-am hotărât să reiau show-ul de succes «Marius Tucă Show». Primele ediții speciale o să le realizez în colaborare cu publicațiile lui Adrian Sârbu, Mediafax, Gândul și Prosport”, a declarat Marius Tucă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Prima emisiune va fi difuzată marți, de la ora 20.00, iar invitata specială a lui Marius Tucă va fi, după 18 ani, Nadia Comăneci, marea campioană a României.

Unde a „dispărut” celebrul jurnalist

Marius Tucă a anunțat că va reveni la TV

În ultimii ani, Marius Tucă a lăsat – cel puțin aparent – deoparte lupta pe baricadele presei, ocupându-se mai mult de finalizarea unor volume de poezii, dar și de punerea pe picioare a licențelor Smart pentru radio și TV, pe care le deține.  (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Printre bombele pe care le-a detonat Marius Tucă de-a lungul anilor, în talk-show-urile sale, au fost celebrele ediții de interviuri cu Sorin Ovidiu Vântu, Corneliu Vadim Tudor, Rona Hartner ori Gregorian Bivolaru. Jurnalistul a investigat și dezbătut toate temele majore ale vremii, inclusiv atentatul terorist de la World Trade Center. (CITEȘTE ȘI: HOȚII AU JEFUIT MAȘINA LUI MARIUS TUCĂ)

Marius Tucă a făcut istorie

Marius Tucă a lansat în 1996 talk show-ul „Milionarii de la miezul nopţii“ la Antena 1. După câţiva ani, a schimbat numele emisiunii în „Marius Tucă Show“. Talk show-ul a ieşit din emisie în preajma alegerilor prezidenţiale din 2004 şi a revenit în 2007 pentru câteva ediţii, după care s-a încheiat definitiv. De asemenea, Marius Tucă a lucrat la ziarul „Jurnalul Naţional“ timp de 22 de ani, de la lansarea din 1993 şi până în 2015, când a demisionat din funcţia de director editorial.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...