Cunoscutul fotbalist & bomba-sexy s-au răzgândit și divorțează până la urmă!

Publicat: 07/12/2018 | 22:49

După ce, în toamnă, Cristian Daminuță și frumoasa timișoreancă Iasmina au încercat să mai dea o șansă relației lor, se pare că, de puțin timp, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre răsunătorul divorț din lumea fotbalistică. (CITEȘTE ȘI: ROMÂNCA NE-A DEZVĂLUIT CE S-A ÎNTÂMPLAT LA MEGA-PARTY-UL PRIVAT DIN DUBAI)

Încurcate sunt căile dragostei! Iasmina Halas și Cristian Daminuță s-au despărțit, la patru luni după ce au spus un ”Da” hotărât în fața ofițerului stării civile. Au încercat apoi să-și salveze căsnicia, în urmă cu câteva luni, atunci când, de comun acord, au decis să nu se prezinte în fața magistraților de la Judecătoria Timișoara, unde avea loc procesul de divorț. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)  Așa se face că, în luna septembrie, judecătorii s-au văzut nevoiți să suspende cauza. (CITEȘTE ȘI: DIVORȚ-ȘOC LA DOAR 4 LUNI DE LA NUNTĂ! SOȚIA L-A PĂRĂSIT PE CELEBRUL FOTBALIST ROMÂN)

”Tip soluție: 242 c.pr.civ Soluția pe scurt: Suspendă judecarea cauzei, în baza art. 411 al. 1 pct. 2 C.pr.civ. Document: Încheiere – Suspendare”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Timișoara.

Decizia magistraților în cazul divorțului dintre Cristian Daminuță și Iasmina

Se pare că, totuși, împăcarea nu a mers până la capăt, iar, în urmă cu puțin timp, răsfățatul fotbalului românesc și focoasa timișoreancă au decis să se despartă. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTUL FOTBALIST & BOMBA-SEXY AU RENUNȚAT SĂ MAI DIVORȚEZE!)

Potrivit unei surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), de data aceasta focoasa blondină vrea să mergă până la capăt și este mai hotărâtă ca niciodată să-și refacă viața sentimentală.

Vacanță în Dubai

”Acum, Iasmina a plecat în vacanță în Dubai împreună cu câteva prietene din Rusia. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Din câte mi-a povestit ea, acum e mai hotărâtă ca niciodată să divorțeze. Vrea să revină la numele de Halas. Pentru ea e un capitol încheiat”, ne-a mărturisit o prietenă a blondinei.

Cristian Daminuţă şi Iasmina s-au despărţit, din nou!

Daminuță a confirmat despărțirea

”Ne-am despărţit şi atât! Fiecare pe drumul lui. Capitol încheiat!”, a declarat fostul judecător al formației din Ștefan cel Mare, într-o emisiune TV.

În cariera sa, Cristian Daminuţă a fost legitimat la Poli Timişoara, Internazionale Milano, Modena, Dinamo, AC Milan, L’Aquila, Tiraspol, Viitorul Constanţa, Zakho, Baia Mare, Hapoel Nir Ramat-HaSharon, Olimpia Satu Mare şi Abano Calcio.(Studio de videochat București oferă salariu garantat!) El are trei  selecţii şi un gol marcat pentru România U17, dar şi patru meciuri disputate pentru România U19. (NU RATA, AICI: CE AU ÎMPĂRȚIT DE FAPT EX-FOTBALISTUL LUI GIGI BECALI & FOSTA SOȚIE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...