Cristi Borcea dă petrecere faraonică la “Doi cocoși”! E invitată spuma fotbalului din România…

Publicat: 08/12/2018 | 15:17

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detalii despre mega-cheful secret al anului. Sâmbătă, Cristi Borcea va organiza o petrecere faraonica la “Doi cocosi”! (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Toată spuma fotbalului este invitată. Evenimentul va fi unul faraonic. Valentina Pelinel va avea parte de un show unic. 

VEZI AICI: EXCLUSIV! PRIMELE IMAGINI CU PELINEL & BORCEA ÎMPREUNĂ LA BOTEZUL MICUŢULUI MILAN!

Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Cristian Borcea va organiza, sâmbătă seara, un mega party de ziua Valentinei Pelinel. La restarantul “Doi cocoși”, unul dintre cele mai selecte din Capitală. Evenimentul va fi, cu siguranță, unic. Pentru că milionarul a organizat tot. Invitații vor fi pe măsură. În afara familiei, toți “greii” din fotbal și-au anunțat, deja, prezența. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Cristi Borcea va organiza, astfel, o petrecere grandioasă în cinstea Valentinei. Cert este că nu va fi prezent nașul de cununie al celor doi, Marius Vizer, care a anunțat că nu va putea ajunge la eveniment.

CITEȘTE ȘI: VALENTINA PELINEL ȘI CRISTI BORCEA, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CUNUNIA CIVILĂ: “LUNA DE MIERE O S-O FACEM LA PSIHOLOGIE-PSIHIATRIE”

Petrecerea va fi fabuloasă. Deoarece Cristian Borcea este un om care știe să facă spectacol. La fel se va întâmpla și sâmbătă noapte, la “Doi cocosi”. Invitații vor rămâne, mai mult ca sigur, surprinși de show-ul pus la cale de fostul acționar de la Dinamo. Milionarul, Valentina Pelinel va fi, logic, în centrul atenției. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în toamna acestui an

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul “Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie în Budapesta. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

NU RATA: CRISTI BORCEA A PROMIS CĂ VALENTINA PELINEL VA FI ULTIMA FEMEIE DIN VIAȚA LUI: „DOAR CU EA VOI MAI FACE COPII!”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...