Valentina Pelinel și Cristi Borcea, primele declarații după cununia civilă: “Luna de miere o s-o facem la psihologie-psihiatrie”

Publicat: 12/09/2018 | 20:12

De astăzi, Valentina Pelinel a devenit Valentina Borcea, după cum chiar ea a mărturisit în cadrul primului interviu după cununia civilă cu celebrul afacerist. Fostul model a luat astfel în acte numele de familie a lui Cristian Borcea. Pe treptele de la Starea Civilă, cei doi au vorbit despre cum a decurs ceremonia, cine a plâns, despre locul în care își vor petrece luna de miere, sexul gemenilor, dar și când se vor căsători religios.

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit soț și soție. Ce rochie a îmbrăcat mireasa, care e însărcinată cu gemeni 

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, primele declarații după cununia civilă

Întrebați cine a spus cel mai hotărât: “Da!”, Valentina Pelinel a răspuns categorică: “Amândoi!”. Cristian Borcea a vorbit și despre nuntă, după ce a ieșit de la Starea Civilă, însă, a spus că va spune la momentul potrivit data în care el și Valentina Pelinel își vor jura iubire și credință în fața Lui Dumnezeu.

“Cum să fie? Frumos. Nu ne-a tremurat mâna (n.r.: când au semnat actele), de ce să ne tremure?! (…). Părinții ne-au fost alături. (…). Eu aș vrea fetițe (n.r.: să fie gemenele). (…). Nu facem nicio petrecere, am fost doar să ne cununăm, să fim împreună. Asta ne-am dorit dinainte de a avea ei o problemă cu penitenciarele. Să ne căsătorim încă de când eram în penitenciar.

Cererea în căsătorie este și a fost planificată, gândită din momentul în care am întâlnit-o. Da, de atunci, a spus: «Da!». Veți afla la momentul potrivit (n.r.: răspunsul la întrebarea: «Cine sunt nașii?»), deocamdată, nu sunt. Martorii – niște prieteni foarte buni. Au semnat niște prieteni foarte buni și apropiați nouă. (…).”, a declarat soțul Valentinei Pelinel.

Citește și: Alina Vidican, reacție tulburătoare când a aflat că Valentina Pelinel e însărcinată cu Cristi Borcea: “Plângând de supărare”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea își vor petrece luna de miere în Turcia

În legătură cu luna de miere, fostul acționar de la Dinamo a glumit și a spus că o vor face la “psihologie-psihiatrie”; în realitate, este vorba despre tratamentul pe care îl va urma sub stricta supraveghere a medicilor de la o clinică din Turcia. În cadrul interviului, el a mai mărturisit ce sfat a primit din partea tatălui său, dar și ce i-a spus soacra lui. Atât părinții săi, cât și cei ai Valentinei Pelinel au plâns de fericire când copiii lor s-au căsătorit civil.

“Cum să-mi spună? Am fost cu ea la control, cum să-mi spună? Da, deocamdată el e foarte gelos, e gelos și pe mine, el e cu mama lui și, pentru asta, doresc două fetițe, o fetiță, cel puțin.

Luna de miere o s-o facem la psihologie-psihiatrie. Plecăm mâine la Bodrum, avem opt zile acolo, unde o să urmez un tratament de toxi…, problemele pe care le am și, după aceea, vom veni în România. (…).

Da, tata mi-a dat sfatul: «Iubește și ține foarte mult la Valentina!», să am grijă de ea și să fim o familie până la sfârșitul vieții. Hai să nu discutăm de nuntă și petrecere în momentul de față, până nu mă refac. Mama Valentinei m-a felicitat, m-a pupat și mi-a spus că este foarte fericită și îmi mulțumește că i-am făcut fata cea mai fericită din lume.  (…). Au plâns și părinții mei, și ai ei în timpul ceremoniei civile. (…).”, a mai spus Cristi Borcea.

Citește și: Legătura neștiută dintre Valentina Pelinel şi iubita lui Cristi Boureanu! E total neașteptat

 

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au spus "da"! Vezi aici imagini LIVE de la cununieInvitați surpriză la cununie. Cine a venit —> https://goo.gl/yeYm25Cum a apărut Valentina. Toată lumea s-a uitat la burtica ei. Ce s-a văzut —> https://goo.gl/yeYm25Alina Vidican a izbucnit în lacrimi când a aflat că Valentina Pelinel este însărcinată. Fosta soție a lui Borcea fost surprinsă într-un mall, s-a prăbușit și a început să plângă de tristețe: "E clar" —> https://goo.gl/L48Zuo

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 12 Septembrie 2018

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în toamna acestui an

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul “Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile.  Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni.

Citește și...