Cum arată burtica de gravidă a proaspetei doamne Borcea

Publicat: 12/09/2018 | 16:16

Bucurie mare pentru fostul acționar de la Dinamo. Cristi Borcea și Valentina Pelinel au mers în fața ofițerului stării civile pentru a spune un „Da” hotărât. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a detonat ”bomba” în ziua cununiei. Celebrul om de afaceri va deveni din nou tată… de gemeni(CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA DINTRE BIANCA ȘI ”BINEFĂCĂTORUL” EI)

UPDATE: Micuțul Milan a fost dus acasă după cununia civilă a părinților săi. Iar după ce au spus cel mai important ”Da!” din viața lor, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au mers la restaurantul ”Doi Cocoși” unde s-a ținut petrecerea.

Micuțul Milan a fost dus acasă

UPDATE: Nicușor Stan i-a fost alături bunului său prieten Cristi Borcea. Îmbrăcat la patru ace și cu un buchet superb de flori în mână, Nicușor Stan radia de fericire deoarece amicul său s-a căsătorit, într-un final, cu aleasa inimii sale.

Nicușor Stan, alături de bunul său prieten

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, primele declarații după cununia civilă: “Luna de miere o s-o facem la psihologie-psihiatrie”

UPDATE: Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit. ”A fost frumos. Nu mi-a tremurat mâna. Sunt fericit. Nu facem petrecere, a fost doar cununia.  Asta ne-am dorit înainte de a avea eu problemele. Așteptam amândoi momentul acesta (…) Cererea în căsătorie a fost planificată din momentul în care am întâlnit-o. Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, dar chimia și-a spus cuvântul”, a declarat Cristi Borcea imediat după cununia civilă.

Citește și: Detaliul fabulos observat de Cristi Brancu: când a lăsat-o gravidă Cristi Borcea pe Valentina Pelinel

„Părinții ne-au fost alături. O să vă spun la momentul actual despre nuntă. Așteptam de mult acest moment,  am fost uniți de la început, nu am nici o îndoială că vom fi uniți. Da, Milănică a fost și el prezent, dar nu avea stare. Sănătoși să fim. Sunt fericită și împlinită, așteptam de multă vreme”, a spus Valentina Pelinel.

 

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au spus "da"! Vezi aici imagini LIVE de la cununieInvitați surpriză la cununie. Cine a venit —> https://goo.gl/yeYm25Cum a apărut Valentina. Toată lumea s-a uitat la burtica ei. Ce s-a văzut —> https://goo.gl/yeYm25Alina Vidican a izbucnit în lacrimi când a aflat că Valentina Pelinel este însărcinată. Fosta soție a lui Borcea fost surprinsă într-un mall, s-a prăbușit și a început să plângă de tristețe: "E clar" —> https://goo.gl/L48Zuo

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 12 Septembrie 2018

UPDATE: Cristi Borcea și Valentina Pelinel au ajuns la Primăria Voluntari, acolo unde urmează să spună un ”Da” hotărât în fața ofițerului stării civile. Îmbrăcată cu o rochie roșie ce-i scotea în evidență burtica de gravidă, Valentina Pelinel a avut o apariție de-a dreptul sclipitoare.(CITEȘTE PE VERDICT.RO: CE ROCHIE POARTĂ VALENTINA PELINEL ÎN ZIUA ÎN CARE SE MĂRITĂ CU CRISTI BORCEA)

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au ajuns la Primăria Voluntari

UPDATE:  Invitații au ajuns la Primăria Voluntari, acolo are loc  cununia civilă a cuplului Cristi Borcea -Valentina Pelinel. Gigi Nețoiu s-a numărat printre primii invitați care și-au făcut apariția la mega-evenimentul toamnei. Celebrul om de afaceri a fost întâmpinat de unul dintre angajații fostului boss de la Dinamo.

Gigi Nețoiu a ajuns la Primăria Voluntari

UPDATE: Desfășurare mare de forțe  la Primăria Voluntari, acolo unde în scurt timp, Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor spune un ”Da” hotărât  în fața ofițerului stârii civile. Mai mulți angajați ai fostului acționar de la Dinamo au adus mai multe lăzi cu diverse produse. Pregătiri intense pentru cel mai așteptat eveniment al toamnei.

Desfășurare mare de forțe la Primăria Voluntari

Valentina Pelinel este însărcinată! 

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații bombă și de ultimă oră. Potrivit unor apropiați ai cuplului, Valentina Pelinel urmează să devină mamă pentru a doua oară. Femeia care l-a prins definitiv în mrejele iubirii pe celebrul om de afaceri este însărcinată cu gemeni. De când a aflat că va mai avea doi moștenitori, Cristi Borcea radiază de bucurie. (NU RATA, AICI: CUM S-AU POZAT CRISTI BORCEA ȘI VALENTINA PELINEL ÎN PRIMA ZI DE GRĂDINIȚĂ A FIULUI LOR)

Cristi Borcea a dus-o pe Valentina Pelinel într-o vacanță de vis

Cu o lună în urmă, Cristi Borcea și-a luat iubita de mână și au plecat într-o vacanţă de lux, în străinătate. Fostul acționar de la Dinamo a ales o stațiune din Italia, pentru un concediu de vis. A plecat alături de Valentina Pelinel, dar și de bunul său prieten, omul de afaceri Nicușor Stan.  “E adevărat, Cristi şi Valentina se află acum în afara ţarii, într-o vacanţă pe care amândoi o aşteptau. Nu sunt în America, ci ceva mai aproape, Valentina nu a dorit să facă publică destinaţia”, a spus una dintre prietenele blondinei. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

 

Citește și...