Sexy-nora lui Anghel Iordănescu are pofte suspecte!

Publicat: 07/12/2018 | 22:54

O fericită întâmplare, petrecută într-o zi de decembrie, a condus la înfiriparea unei relații care, acum, pare că se îndreaptă către altar! (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Alex Iordănescu, fiul fostului selecționer, a întâlnit-o pe Andreea: el, în mașină, ea, pe trotuar! Era o vreme ploioasă… A stropit-o, s-a dus să-și ceară scuze și, la câteva zile distanță, formau deja un cuplu. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, i-a întâlnit pe cei doi tineri, la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi, într-un mall din Capitală, în timp ce luau cina.

Alex Iordănescu și-a găsit jumătatea întâmplător, ”într-un cadru puțin ciudat”, cum avea să povestească. O băltoacă, o gafă, o roată a mașinii care a făcut-o ”fleașcă” pe Andreea. S-au întâlnit, el a plăcut-o din prima, ea a mai stat pe gânduri câteva zile, dar… au ieșit la o cafea! (Cât câștigi la un studio de videochat din București) 

Au trecut de atunci doi ani. Relația e mai strânsă. S-au logodit și au făcut planul de nuntă. Ea a zis da, pentru că Alex o soarbe din priviri în fiecare zi și are grijă de ea tot timpul. Așa s-a întâmplat și zilele acestea, când cei doi au dat o tură printr-un mall din Capitală.

Andreea și Alex și-au ales meniurile
Andreea și Alex și-au ales meniurile

(CITEȘTE ȘI: CINE L-A ”LUCRAT” PE EDI IORDĂNESCU)

Andreea și Alex s-au ”legănat” pe holurile centrului comercial, căutând una, alta… Iar după o oră, s-au retras la o masă, la un fast-food. Nu înainte de a trece pe la raftul plin cu de toate. Au ales bucatele, băuturile. S-au așezat la masă și s-au înfruptat. Nu mult, că ambii au grijă la siluetă. Iar Andreea e chiar o ”bombă sexy” și nu vrea să-și desprindă de pe ea „eticheta”.

(VEZI AICI: FOTO HOT / ”NORA” LUI ”TATA PUIU” A ÎNCINS MINȚILE BĂRBAȚILOR)

După ce au terminat de ”ciugulit”, civilizat, Alex a făcut ordine pe masă. În timp ce Andreea și-a hidratat mâinile cu o cremă pe care a scos-o din geantă. Apoi, cei doi îndrăgostiți s-au retras spre casă.

Andreea i-a refuzat lui Alex prima propunere

Alex Iordănescu și Andreea formează un cuplu din luna decembrie a anului 2016. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Chiar fiul fostului selecționer a povestit cum s-a petrecut totul.

”Am cunoscut-o pe Andreea într-un cadru puțin ciudat, ca să spun așa. Era o zi ploioasă, am trecut pe lângă ea, am încercat să evit o băltoacă și, din greșeală, am făcut-o fleașcă pe Andreea. Am oprit, am coborât, am mers la ea să-mi cer scuze. Era puțin nervoasă, dar am reușit să salvez situația pentru că am dus-o acasă, să se schimbe. Atunci am încercat să iau legătura cu ea. I-am cerut numărul de telefon, m-a refuzat inițial, apoi am reușit să-i iau Facebook-ul. I-am scris a doua zi. Am invitat-o, m-a refuzat prima oară. Nu am renunțat, i-am scris și a doua oară și a acceptat. Pentru mine a fost dragoste la prima vedere. Nu știu pentru ea”, era dezvăluirea făcută de Alex, la aproape jumătate de an de la înfiriparea relației.

S-au logodit la începutul anului

Alex Iordănescu este topit după iubita lui, iar la începutul acestui an i-a dat un superb inel, cerând-o de soție. Andreea a fost încântată și a acceptat imediat. Alex i-a dat inelul de logodnă Andreei Mironescu într-un cadru special. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) În Austria, unde cei doi au plecat, alături de niște prieteni, într-o stațiune de lux.

Alex și Andreea sunt pe punctul de a se căsători
Alex și Andreea sunt pe punctul de a se căsători

(CITEȘTE ȘI: SECRETUL FOTBALISTULUI DORIT DE GIGI BECALI)

Fiul fostului selecționer Anghel Iordănescu este jucător de fotbal, dar, se pare, îl cam urmărește ghinionul. Ștelist fiind, Alex și-a încercat norocul la FCSB, în urmă cu doi ani, dar a prins ceva mai mult de o săptămână acolo. Lui Gigi Becali nu i-a plăcut cum joacă și i-a reziliat contractul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...