Betty și-a făcut un tatuaj macabru! Ce și-a tatuat pe mână fiica lui Florin Salam

Publicat: 29/12/2018 | 10:33
Betty și-a făcut un tatuaj macabru! Ce și-a tatuat pe mână fiica lui Florin Salam

Beatrice Stoian are 18 ani și este fiica celebrului manelist Florin Salam. Ea a suferit un şoc, în urmă cu nouă ani, atunci când mama ei, alintată Fănica, s-a stins din viaţă în urma unor grave probleme hepatice. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

De atunci, Betty face tot posibilul să-şi aline dorul de mama sa, iar o metodă este chiar… tatuajul. Betty a ales să își tatueze, pe braț, chipul mamei sale. În acest fel, Betty Salam și mama ei vor fi întotdeauna împreună. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)
Betty și-a tatuat pe braț chipul mamei sale

Matthias Ștefan va fi creștinat pe 9 martie 2019

Betty Salam își va creștina băiețelul pe 9 martie și pregătește un botez mai ceva ca o nuntă! La marele eveniment vor fi prezente 250 de persoane. Betty Salam programase botezul băiețelului ei în ianuarie 2019, însă din cauza faptului că tatăl ei, Florin Salam, și a nașilor care vor fi plecați în America, creștinarea micuțului va fi în martie. Indiferent că ea a ales să amâne botezul fiului ei, nu o afectează deloc. Va avea 250 de invitați la petrecere și cel mai important pentru ea este ca lumea să se simtă bine alături de familia ei. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

(CITEȘTE ȘI: BETTY SALAM, DECLARAȚIE DUREROASĂ ÎN DIRECT, DESPRE MAMA SA: ”MĂ ROG LA EA!”)

„Am schimbat data de 3 ori cred. Trebuia să îl facem… de trei ori am mutat data. A rămas pe 9 martie. Naşii nu sunt cunoscuţi, sunt prieteni de afaceri de-ai lui Cătălin. Avem ce să învăţăm de la ei. Dacă mi se întâmplă ceva în familie mă consult cu Cătălin. Dar dacă aş avea nevoie de vreun sfat mai serios aş apela la ea (n.r. naşa). Vrem să ne simţim bine, înainte de toate. Vrem să arate bine masa… Vreau să ne simţim bine, înainte de toate. Vor fi 250 de persoane. E perfect pentru că avem şi foarte multe cunoştinţe şi foarte mulţi prieteni apropiaţi”, a spus Betty Salam la Antena Stars. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)
Citește și...