Moștenitorul milionarului-sinucigaș și-a asumat relația cu ex-iubita lui Dani Oțil!

Autor: I.D.
Publicat: 08/01/2019 | 22:41

Marius Turcu și Diana Senteș, ”războinica” de la Exatlon, nu se mai ascund! Moștenitorul milionarului-sinucigaș și-a asumat relația cu ex-iubita lui Dani Oțil, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă dovada, în premieră.

După relațiile tumultuoase pe care le-a avut cu Rodica Miron sau Gina Pistol, Marius Turcu pare că și-a găsit liniștea în plan sentimental. Încă din vara anului trecut, băiatul cel mic al fondatorului Romconstruct, trăiește o poveste de dragoste alături de Diana Senteș, o brunetă superbă, super-sexy.

(VEZI AICI:”RAMBO” & FRATELE LUI AU AJUNS DE NERECUNOSCUT)

În august, Diana Senteș l-a “părăsit” pe fiul lui Vasile Turcu, și s-a “refugiat” în Republica Dominicană, pentru a participa la ediția a doua a Exatlon. Dar, după doar câteva săptămâni, tânăra a părăsit show-ul. În tot acest timp, Marius Turcu a așteptat, cuminte, la București momentul în care să-și strângă, din nou, iubita în brațe.

Noroc la fete frumoase, dar și la… pariuri!

În prezent, Marius și Diana sunt de nedespărțit! Iar mărturie în acest sens sunt imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Conform acestora, fiul cel mic al lui Vasile Turcu pare să fi dat lovitura la pariurile sportive. Pentru că ține extrem de mândru tichetul în mâna stângă și zâmbește larg în fața obiectivului.

Lângă Marius Turcu se află Diana Senteș, care, la rândul ei, este extrem de fericită. Și, totodată, mândră că are alături un iubit inspirat la pariuri. În concluzie, după ce a trecut prin clipe de coșmar după dispariția fulgerătoare a tatălui, putem spune că fiul fostului acționar de la Dinamo iubește din nou. Pare că și-a găsit sufletul-pereche și e mai liniștit ca oricând.

De precizat că Marius Turcu şi Diana Sentes nu şi-au ţinut prea mult relaţia ascunsă. S-au afişat pentru prima dată în public împreună anul trecut, în iunie, la scurt timp după ce s-au apropiat. Cuplul a fost prezent la un botez, unde a atras privirile tuturor.

Marius Turcu și-a asumat relația cu Diana Senteș

(CITEȘTE ȘI: ”RĂZBOINICA” A FUGIT DIN TABĂRA DE LA ”EXATLON” ȘI A REVENIT ÎN ROMÂNIA)

Cine este Diana Senteș

Diana Senteș este antrenor de fitness, dar și o figură cunoscută în lumea mondenă, după ce s-a iubit cu Dani Oțil. A fost una dintre puținele femei cu care “matinalul” de la Antena 1 s-a afișat în public după despărțirea de Mihaela Rădulescu. Deși nu au avut o relație de lungă durată, cei doi au fost văzuți de mai multe ori împreună, în ipostaze tandre.

În 2018, Diana Senteș a petrecut o perioadă destul scurtă la show-ul Exatlon 2, unde a făcut parte din echipa “Războinicilor”. A “fugit”, însă, din Republica Dominicană deoarece ceilalți colegi nu i-au acordat sprijinul pe care l-ar fi meritat.

“Faptul că nu eram încurajată la start mă făcea să plec pe traseu timorată, speriată că voi pierde jocul, că nu voi lua punctul și ne vom întoarce la baraca unde voi fi lăsată singură într-un colț”, a mărturisit frumoasa atletă imediat ce a revenit în România.

Diana Senteș, iubita lui Marius Turcu

(NU RATA, AICI: CUM ARATĂ MORMÂNTUL LUI VASILE TURCU LA 15 LUNI DE LA MOARTEA MILIONARULUI)

Tatăl lui Marius Turcu s-a sinucis

Vasile Turcu, fondatorul Romconstruct, a murit la 62 de ani, în martie 2017, la Spitalul Floreasca, la o săptămână după ce a încercat să se spânzure. A fost înmormântat la Cimitirul Parohial Sf. Maria – Herăstrău din cartierul Băneasa. Omul de afaceri a lăsat în urmă o soţie, Elena, şi doi copii, Marius şi Adrian. În prezent, fiii milionarului-sinucigaș au preluat afacerile clădite de fostul acționar al lui Dinamo.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...