Cum arată mormântul lui Vasile Turcu la 15 luni de la moartea milionarului. Îngrijitorii cimitirului spun că văduva…

Publicat: 18/08/2018 | 22:18

Vestea cădea ca un trăsnet în acea zi de 1 martie, 2017! Vasile Turcu, om de afaceri și fost acționar al clubului Dinamo București, era găsit spânzurat în sala de fitness a vilei sale din Capitală. (Promotiile zilei la monitoare) Dus de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca, Turcu a mai trăit opt zile. Soția lui, Elena, se ocupă, de atunci, de mormântul celui care nu cu mult timp în urmă se bucura ca un copil la victoriile ”câinilor”, alături de prietenul lui, Cristian Borcea, acționar și el la clubul Dinamo. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imagini de ultimă oră de la locul unde Vasile Turcu își doarme somnul de veci.

Locul este îngrijit, iar de asta se ocupă expres Elena, cea care i-a fost soție și l-a urmat și la bine, și la rău.  (Reduceri mari la jocuri PCAcum, biata femeie nu mai poate decât să se reculeagă la mormântul lui Vasile, pe care-l îngrijește săptămânal. (CITEȘTE ȘI: VĂDUVA MILIONARULUI VASILE TURCU MERGE ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ LA MORMÂNT ȘI…)

Zilele trecute, ea a pus crizanteme într-o vază, lipită aproape de crucea de la căpătâiul fostului om de afaceri și fost mare dinamovist. Locul de veci este îngrijit, cum se poate observa din imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vi le prezintă, se pot vedea și florile pe care aceeași văduvă le-a adus în urmă cu o săptămână. Nu numai Elena trece pe la mormânt, ci și fiii lui Vasile Turcu, iar aceștia au grijă, la rândul lor, să aducă flori frumoase pentru cel care le-a fost tată. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ PRIMITĂ DE MOŞTENITORII MILIONARULUI)

Vasile Turcu voia să revină la Dinamo

În anul 2004, Vasile Turcu devenea acționar al clubului Dinamo și a visat, alături de Cristi Borcea, ca echipa să joace în grupele Ligii Campionilor. Șapte ani mai târziu, Vasile Turcu renunța. Îi vindea lui Nicolae Badea toate acțiunile deținute la clubul de fotbal Dinamo. Atunci el s-a retras, oficial, din acționariatul echipei din ”Ștefan cel Mare”. Cu puțin timp înainte de a se sinucide, Vasile Turcu dezvăluia că se gândește la o revenire la Dinamo, ca acționar. El ar fi vrut, după cum spunea atunci, să facă echipă cu Cristi Borcea si Nicolae Badea, în care avea mare încredere. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. ”RAMBO” & FRATELE LUI AU AJUNS DE NERECUNOSCUT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...