EXCLUSIV. ”Rambo” & fratele lui au ajuns de nerecunoscut! Fiii lui Vasile Turcu au preluat controlul afacerilor după sinuciderea milionarului şi…

Publicat: 30/08/2017 | 00:00

Marius şi Adrian, fiii lui Vasile Turcu, au ajuns de nerecunoscut după sinuciderea milionarului: muncesc pe brânci pentru a salva afacerile ridicate de tatăl lor, în special firma de construcţii, care a avut, de-a lungul timpului, 45 de contracte cu statul. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (VEZI ŞI: Moştenitorii omului de afaceri sunt hărţuiţi de cămătarii la care aveau datorii!)

Vasile Turcu s-a stins pe patul de spital, la o săptămână după ce a hotărât să-şi încheie socotelile cu viaţa. Milionarul a lăsat în urmă o familie îndurerată, care încearcă să se repună pe picioare. Marius şi Adrian, fiii fostului acţionar de la Dinamo, au renunţat la viaţa mondenă, au preluat afacerile şi trag din greu să le readucă pe linia de plutire.

Principalul obiectiv al celor doi este să salveze firma de construcţii înfiinţată de tatăl lor, care, de-a lungul timpului, a avut 45 de contracte cu statul. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Marius, băiatul cel mic al milionarului, este “capul” întregii operaţiuni. El petrece, de luni până vineri, cel puţin nouă ore pe zi la birou, unde se ocupă de hârţogăraie.

Marius Turcu merge la toate întâlnirile de afaceri, bate palma pentru diverse contracte şi are grijă de contabilitate. Pentru a scăpa de orice tentaţie, fiul cel mic al fostului acţionar de la Dinamo şi-a închis contul de Instagram şi a renunţat să piardă nopţile prin cluburi. El se îmbracă, tot timpul, la costum, aşa cum îi stă bine oricărui businessman serios. (VEZI AICI: EXCLUSIV Ce a ascuns milionarul Vasile Turcu înainte să se spânzure! ”Îi era teamă că va paraliza!”)

Fratele lui Marius, Adrian, cunoscut mai ales ca “Rambo din Dorobanţi”, este, la rândul lui, implicat activ în salvarea companiei de construcţii, dar şi a celorlalte afaceri. Doar că el petrece mai mult timp pe teren, în principal pe şantier, unde supraveghează muncitorii, se asigură că proiectele vor fi finalizate la termen şi că lucrările sunt făcute profesionist.

Marius şi Adrian sunt convinşi că, într-un final, vor salva afacerile ridicate de tatăl lor şi vor plăti datoriile. Mai ales că toţi prietenii lui Vasile Turcu le-ar fi întors spatele atunci când le-au cerut ajutorul. A fost momentul când fraţii au ajuns la concluzia că singura şansă pe care o au este să readucă pe linia de plutire business-urile familiei.

După cinci zile de muncă asiduă, Marius Turcu petrece weekend-ul în compania mamei sale, încă devastată după ce şi-a pierdut soţul. Cei doi merg împreună la Câmpulung Muscel, unde familia deţine o casă de vacanţă. Când nu se ocupă cu rezolvarea problemelor legate de firmă, tânărul face tot posibilul să-i ridice moralul femeii care i-a dat viaţă. (CITEŞTE ŞI: Fiul lui Vasile Turcu, în doliu şi răvăşit, la trei săptămâni de la drama care i-a lovit familia)

Vasile Turcu a murit la 62 de ani, la Spitalul Floreasca, la o săptămână după ce a încercat să se spânzure. A fost înmormântat la Cimitirul Parohial Sf. Maria – Herăstrău din cartierul Băneasa. Omul de afaceri a lăsat în urmă o soţie, Elena, şi doi copii, Marius şi Adrian. Dar şi o grămadă de datorii. (VEZI AICI: VASILE TURCU a fost condus pe ultimul drum. Cine a venit să-şi ia rămas bun)

Citește și...