”Războinica” a fugit din tabăra de la ”Exatlon” și a revenit în România, iar noi avem filmări exclusive!

Publicat: 27/10/2018 | 22:42

Diana Senteș a petrecut o perioadă destul scurtă la show-ul Exatlon, unde a făcut parte din echipa Războinicilor.  (Cum câștigi bani rapid)  Pe cât de puțin a stat în Republica Dominicană, acolo unde se filmează emisiunea, pe atât de intensă a fost participarea ei în competiție.  Nu s-a putut adapta condițiilor de acolo, coechipierii nu au avut răbdare cu ea, astfel că a luat o decizie radicală. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

(Citește și: Ce spune Diana Senteș despre înlocuitoarea ei de la Exatlon, Mădălina Linguraru: “Poţi să te mândreşti în momentul în care…“)

”Războinica” a „fugit” din tabăra de la ”Exatlon” și a revenit în România, iar noi avem filmări exclusive! Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, a întâlnit-o pe Diana Senteș în timp ce se îndrepta spre sala de sport, acolo unde este antrenor de fitness. (Vezi și: Diana Senteș, Războinica de la Exatlon și fosta iubită a lui Dani Oțil, a înnebunit Instagramul!)

Se pare că bruneta și-a reluat activitatea, după experiența tristă pe care a trăit-o în Republica Dominicană. Înainte să își înceapă orele de sport, Diana a trecut pe la benzinărie, și-a alimentat mașina, iar apoi s-a îndreptat către sala de fitness. După cum chiar ea a mărturisit pe rețelele de socializare, este într-o perioadă de “recuperare”, deoarece s-a întors cu câteva kilograme în plus, din cauza faptului că mesele de acolo conțineau foarte mulți carbohidrați și foarte puține proteine. După cum se observă în imaginile realizate de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, bruneta arată foarte bine, iar, după câteva ședințe de sport și dietă echilibrată, va reveni, mai mult ca sigur, la silueta de dinainte. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Diana a revenit la viața ei după participarea la reality show

Exatlon nu este pentru oricine!

Acestea au fost primele cuvinte la revenirea în România. Fără resentimente, dar cu un gust amar, Diana a declarat că a decis să abandoneze cursa pentru că nu simțea că este parte a echipei războinicilor.

Noi nu mai știam să ne susținem atunci când pierdeam și cel mai ușor era să-l dăm la o parte pe cel care era mai slab. Pentru mine, asta a fost cea mai tristă parte și ceea ce m-a făcut să înțeleg că locul meu nu mai este în acel concurs și în acea echipă„, a explicat Diana decizia de a abandona show-ul.

Frumoasa atletă a recunoscut că era conștientă că era o verigă slabă și că echipa ar fi avut mai multe șanse să câștige meciurile fără ea. Faptul că nu eram încurajată la start mă făcea să plec pe traseu timorată, speriată că voi pierde jocul, că nu voi lua punctul și ne vom întoarce la baracă, unde voi fi lăsata singură într-un colț”, a povestit Diana Senteș.

„Îi voi susține în continuare, sper să câștige cât mai multe jocuri și premii și să învețe mai mult să vadă partea pozitivă a lucrurilor, să se distreze un pic mai mult„, completează fosta războinică.

Cine este Diana Senteș?

Diana este antrenor de fitness, dar și o figură cunoscută în lumea mondenă, după ce s-a iubit cu Dani Oțil. A fost una din puținele femei cu care prezentatorul de la Neatza s-a afișat în public după despărțirea de Mihaela Rădulescu. Deși nu au avut o relație prea lungă, cei doi au fost văzuți de mai multe ori împreună, în ipostaze tandre.

Rămasă în atenția presei, după relația cu Dani Oțil, despre Diana s-a mai scris că ar fi avut o relație cu un alt personaj cunoscut, Marius Turcu, fiul fostului acționar de la Dinamo. Cei doi au fost, în această vară, împreună, la un eveniment monden.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...