Diana Senteș, Războinica de la Exatlon și fosta iubită a lui Dani Oțil, a înnebunit Instagramul!

Publicat: 22/09/2018 | 17:56

Diana Senteș, Războinica de la Exatlon și fosta iubită a lui Dani Oțil, a înnebunit Instagramul cu fotografiile sexy pe care le postează. Frumoasa brunetă a intrat în urmă cu doar câteva zile în competiția Exatlon, generând deja discuții aprinse în echipă, scrie WOW.biz. 

Este prea devreme pentru a face o analiză a calităților sportive dovedite de Diana Senteș. Acestea vor ieși în evidență abia după ce concurenta va fi nevoită să își demonstreze abilitățile în cât mai multe probe. Dar este incontestabilă prezența extrem de atrăgătoare a Războinicei. Atuurile fizice ale profesoarei de fitness sunt incontestabile.

Diana arată extraordinar și nici nu este de mirare că mulți o consideră o adevărată bombă sexy care poate pune bărbații pe jar.

Citește și ”Alertă meteo în România! Un val polar va lovi țara noastră peste câteva ore! Atenție: zonele vizate”

Diana Sentes, poze sexy în costum de baie

Pe pagine ei de Instagram, apetisanta Războinică de la Exatlon a postat foarte multe fotografii care o înfățișează în costum de baie. Iar urmăritorii săi sunt extaziați și așteaptă cu înfrigurare viitoarele fotografii. Diana Senteș a fost una dintre puținele femei cu care s-a afișat Dani Oțil după despărțirea de Mihaela Rădulescu și poate fi considerată, fără teama de a greși, o adevărată femeie fatală.

Există și voci care afirmă că ea este cea mai frumoasă concurentă din echipa Războinicilor.

Războinica Diana stă perfect, după cum se poate observa în fotografii, la capitolul ”sex appeal”. Rămâne de văzut, totuși, dacă abilitățile sportive o vor ajuta să treacă peste probele din ce în ce mai dure ale Exatlonului.

Citește și ”Smiley, ieșire nervoasă la Vocea României! Schimb dur de replici cu Irina Rimes: „Aș vrea să…”

Citește și...