Smiley, ieșire nervoasă la Vocea României! Schimb dur de replici cu Irina Rimes: „Aș vrea să…”

Publicat: 22/09/2018 | 11:48

“Vocea României” a continuat și vineri, ocazie cu care antrenorul veteran Smiley s-a enervat, pentru prima oară în cele opt sezoane ale show-ului. Artistul a avut un schimb de replici cu Irina Rimes, totul pornind de la un cuvânt al cântăreței: “personaj”.

Imediat după ce Odri Bârcă a interpretat melodia “Issues”, între Smiley și Irina Rimes a început spectacolul.

Fii atentă, Odri, ca să nu facem momentul prea lung: poți să mergi cu domnul personaj, poți să mergi cu doamna voce, poți să mergi cu domnul actor. Dar știm că emoția câștigă suflete. Poți să mergi cu emoția (n.r. referindu-se la ea)”, a spus Irina Rimes.

Smiley nu a rămas dator și a intervenit prompt: “Aș vrea să îți explic, Irina, că mie nu îmi place să fiu într-o categorie pe care o decizi tu. Să îți explic. Eu nu sunt un personaj. Eu sunt o persoană, sunt un om și, în general, nu îmi place să fiu într-o categorie„.

Simțindu-se cu musca pe căciulă, Irina Rimes i-a spus lui Smiley că îi pare rău dacă s-a simțit ofensat, adăugând că “mie mi-ar plăcea să fiu un personaj, pentru că eu nu sunt, de exemplu”.

Ultimul replică i-a aprținut lui Smiley: Eu sunt mai mult decât un personaj. Am construit o grămadă de cariere de succes de la zero.

Ai reușit ceva ce nu am reușit în cinci sezoane: să-l enervez pe Smiley. Felicitări!„, a fost mesajul lui Tudor Chirilă pentru Irina Rimes.

Odri Bârcă a ales, într-un final, să meargă mai departe la “Vocea României” alături de Irina Rimes.

Citește și CINE ESTE BOGDAN IOAN, TÂNĂRUL CARE A FĂCUT ASEARĂ ISTORIE PE SCENA DE LA VOCEA ROMÂNIEI: „N-AM MAI AUZIT PE NIMENI SĂ CÂNTE AȘA!” CE A POSTAT PE FACEBOOK 

Tudor Chirilă și Andra s-au contrat, la rândul lor!

Noul sezon al emisiunii Vocea României a avut multe momente de excepție, cel mai notabil dintre ele, până acum, fiind reprezentanția unui concurent pe nume Bogdan Ioan. Acesta a fost singurul concurent din istoria concinsurului căruia i s-a cerut un bis de către juriu. Arhitectul în vârstă de 28 ani din Constanţa a interpretat „Earth Song“, una dintre piesele celebre ale lui Michael Jackson.

Uimiţi de asemănarea vocii sale cu cea a megastarului, juraţii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Andra şi Smiley au apăsat butoanele din primele secunde. Scaunele s-au întors, iar vedetele şi-au exprimat bucuria şi emoţia de a-l auzi pe Bogdan cântând.

Nu întotdeauna cei patru jurați celebri cad de acord asupra unor momente bune. Sub presiunea alegeriulor, se întâmplă chiar aceștia să facă schimburi dure de replici. Așa cum s-a întâmplat între Andra și Tudor Chirilă.

Chirila: “Te rog sa te relaxezi”

Andra: “Crezi ca daca stai picior peste picior esti mai relaxat?”

Momentul tensionat a pornit cu siguranță de la ”lupta” pentru concurenți.

Citește și...